Bijbaan in Schijndel

Op zoek naar een vakantiewerk of bijbaantje in Schijndel? WerkinMeierijstad is een vacaturesite die zich richt op Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Erp en omgeving. Je vindt hier leuke vacatures in de avond- of weekenduren en tijdens schoolvakanties. Ben je bereid om wat verder te fietsen?

Dan kan je je zoektocht naar een bijbaan uitbreiden naar omliggende dorpen van Meierijstad. Zoals Uden, Volkel, Heesch, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Nistelrode.

Vergeet niet een Job Alert aan te maken. Dan ontvang je elke week als eerste de nieuwste vacatures in je mailbox. En kan je direct solliciteren op dat ene leuke bijbaantje!

Van magazijn, zorg, webshops en horeca

Veel bedrijven uit Schijndel zoeken in de weekend, avonduren en tijdens vakanties extra ondersteuning. Wat zijn veel gevraagde functies in Schijndel? Momenteel is er een tekort aan horeca-personeel. Denk hierbij aan medewerkers in bediening, afwas en keukenhulpen. Maar er is ook continue vraag naar magazijnmedewerkers, schoonmakers en winkelpersoneel.

Bijbaan in het weekend, avond, doordeweeks of in vakanties

Wanneer wil je werken? De werktijden en werkdag varieren per bedrijf. Wanneer je aan de slag gaat als schoonmaker in Schijndel zal dit voornamelijk in de avonduren (na kantoortijden) zijn. Dat is makkelijk te combineren met school of een studie. Magazijnwerk kan overdag en in de weekenden plaats vinden. En winkelmedewerkers kunnen overdag, in het weekend en op koopavonden lekker aan de slag. Het aantal uren varieert per bedrijf en functie.

Voorbeelden van bedrijven in Schijndel en bijbaan-vacatures

 

Ons vacature-aanbod wisselt dagelijks. Bekijk hier het complete aanbod aan bijbanen en vakantiewerk in Schijndel en omgeving.