Vacatures in Sint-Oedenrode

Op zoek naar werk in Sint-Oedenrode? Op deze vacaturesite vind je alle actuele vacatures in Sint-Oedenrode. Van parttime tot fulltime vacatures tot bijbanen en vakantiewerk. Dit varieert van werk in de bouw, marketing, sales, horeca, zorg, administratie, transport tot horeca en techniek. Daarnaast vind je op deze site ook functies in omliggende dorpen binnen de gemeente Meierijstad.

Overzicht van vacatures in Sint-Oedenrode

Werken in de omgeving van Sint-Oedenrode

Op deze pagina vind je alleen het vacature aanbod in Sint-Oedenrode. Staat hier geen passende functie bij? Bekijk dan eens alle vacatures in de gemeente Meierijstad. Of maak een Job Alert aan. Je ontvangt dan elke week een overzicht van de nieuwste parttime en fulltime vacatures in regio Meierijstad automatisch in je mailbox. Waarom werken in Sint-Oedenrode? Omdat je dan lekker met de fiets of 100% filevrij naar je werk. Beter voor het milieu, voor je eigen gezondheid en je houdt meer vrije tijd over doordat je geen reistijd meer hebt!

Bijbaan of vakantiewerk in Sint-Oedenrode

Je vindt op onze site ook snel een leuke bijbaan of vakantiewerk in Sint-Oedenrode. Denk aan een bijbaan als caissière of vakkenvuller in een supermarkt of een baan in de horeca zoals in de bediening, spoelkeuken of keuken. Maar ook tijdelijk werk voor in de vakantieperiode zoals in de productie, gezondheidszorg of detailhandel.

Groene oase van Meierijstad

Sint-Oedenrode is de groene, bruisende oase van de gemeente Meierijstad. Met onder meer een prachtig, gezellig centrum, dat wordt omzoomd door markante, historisch waardevolle gebouwen. Het dorp waar de Dommel doorheen kronkelt, overal omgeven door lommerrijk groen. Het dorp met een rijke historie en officiële stadsrechten. En het dorp dat zich typeert door een bloeiend en divers verenigingsleven, dat bovendien volop vacatures te bieden heeft.

Bedrijven in Sint-Oedenrode

Een groot industrieterrein heeft Sint-Oedenrode niet. Dat past haar ook niet. Dat zou afbreuk doen aan de huidige, groene charme van het dorp. Toch ontbreekt het niet aan ondernemerschap in Sint-Oedenrode. Integendeel zelfs: het dorp kent heel veel bedrijvigheid en werkgelegenheid, op relatief kleinschalige voet veelal. Dat ondernemerschap zit verspreid over verschillende plekken, zodat je als buitenstaander niet het gevoel krijgt dat de stad uitblinkt in bedrijvigheid. Verdiep je echter even in het dorp en je weet wel beter. Enkele Rooise bedrijven die regelmatig nieuwe medewerkers zoeken: Restaurant De Vresselse Hut, Van Deursen Diervoeders, Van Kaathoven en Cibdol.

Wat heeft Sint-Oedenrode naast zijn vacatures te bieden?

Heel Sint-Oedenrode straalt het goede Brabantse leven uit. Loop eens door het centrum. Dat lacht je toe. Het hele jaar door. Met uitnodigende terrassen en verrassend mooie winkels, die nog worden gerund door zelfstandige ondernemers. Kasteel Henkenshage, de Knoptoren, het Dommelpark, de Kienehoeve … en dan noemen we alleen nog maar de in groen gedrenkte attracties in de kern; buiten de kern vind je er nog veel meer die je zullen bevestigen dat Sint-Oedenrode meer dan de moeite waard is om te verkennen.