Vacatures in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is de groene, bruisende oase van de gemeente Meierijstad. Met onder meer een prachtig, gezellig centrum, dat wordt omzoomd door markante, historisch waardevolle gebouwen. Het dorp waar de Dommel doorheen kronkelt, overal omgeven door lommerrijk groen. Het dorp met een rijke historie en officiële stadsrechten. En het dorp dat zich typeert door een bloeiend en divers verenigingsleven, dat bovendien volop vacatures te bieden heeft.


Sint-Oedenrode: veel ondernemerschap

Een groot industrieterrein heeft Sint-Oedenrode niet. Dat past haar ook niet. Dat zou afbreuk doen aan de huidige, groene charme van het dorp. Toch ontbreekt het niet aan ondernemerschap in Sint-Oedenrode. Integendeel zelfs: het dorp kent heel veel bedrijvigheid en werkgelegenheid, op relatief kleinschalige voet veelal. Dat ondernemerschap zit verspreid over verschillende plekken, zodat je als buitenstaander niet het gevoel krijgt dat de stad uitblinkt in bedrijvigheid. Verdiep je echter even in het dorp en je weet wel beter.

Vind jij je vacature in Sint-Oedenrode?

Ondernemend Sint-Oedenrode biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Sint-Oedenrode biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Sint-Oedenrode naast zijn vacatures te bieden?

Heel Sint-Oedenrode straalt het goede Brabantse leven uit. Loop eens door het centrum. Dat lacht je toe. Het hele jaar door. Met uitnodigende terrassen en verrassend mooie winkels, die nog worden gerund door zelfstandige ondernemers. Kasteel Henkenshage, de Knoptoren, het Dommelpark, de Kienehoeve … en dan noemen we alleen nog maar de in groen gedrenkte attracties in de kern; buiten de kern vind je er nog veel meer die je zullen bevestigen dat Sint-Oedenrode meer dan de moeite waard is om te verkennen.