Vraag & antwoord werkzoekenden

Account

Bovenin de website zie je 2 tabs: een voor werkzoekenden en een voor werkgevers. Zorg dat je je op het gedeelte van de site voor 'werkzoekenden' bevindt. Klik op 'Mijn account - Login of maak een account aan'. Vul je e-mailadres in en een wachtwoord. Vul vervolgens enkele persoonlijke gegevens in en je account is gereed.

Klik op 'Mijn account - Login of maak een account aan'. Onder het gedeelte 'Inloggen - Werkzoekenden' staat ‘Wachtwoord vergeten?’. Klik hierop en vul je e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met een unieke link om automatisch ingelogd te worden en het wachtwoord te kunnen wijzigen in jouw account.

Login in jouw account, via deze link. Wanneer je bent ingelogd ga je naar het tabblad ‘Gegevens & voorkeuren’. Dit tabblad vind je links in het menu. Klik vervolgens onderaan de pagina op ‘Account verwijderen’.

Login in jouw account, via deze link. Wanneer je bent ingelogd ga je naar het tabblad ‘Gegevens & voorkeuren’. Dit tabblad vind je links in het menu. Hier kan je je persoonlijke gegevens aanpassen. Persoonlijke gegevens zoals telefoonnummer, e-mailadres of woonplaats.

Vacatures

Klik in het vacatureoverzicht op het 'hartje' bij de betreffende vacature of op de vacaturepagina op de knop ‘Bewaren’ om de vacature op te slaan. Hiervoor moet je ingelogd zijn op jouw account.

Als je een interessante vacature wil delen met vrienden of familie, kun je dit doen door in het vacatureoverzicht te klikken op ‘Delen’ of op de vacature op de knop ‘Vacature delen’. Je krijgt diverse opties om de link van de vacature te delen met anderen.

Solliciteren

Het vinden van een nieuwe uitdaging is niet altijd gemakkelijk. BaanTreffers uit Veghel helpt bij het vinden van écht werkgeluk. Voor meer informatie, bezoek de pagina van BaanTreffers.

Het solliciteren op een vacature is snel en gemakkelijk. Klik op de betreffende vacaturepagina op de ‘Solliciteren’ button, vul jouw gegevens in en voeg (optioneel) een cv & motivatie toe.

Ja, dat kan. Het is mogelijk om zonder een account te solliciteren. Maar we raden het aan om een account aan te maken. Hiermee heb je (gratis) inzicht in al jouw sollicitaties, kun je vacatures opslaan én kun je vacatures van jouw favoriete bedrijven in de regio bijhouden.

Het is niet nodig om een cv & motivatie toe te voegen aan de sollicitatie. Maar we raden het sterk aan om dit wel te doen. In het cv en de motivatie heb jij de kans om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten. Bekijk hier tips voor een overtuigende motivatiebrief en een goed CV.

Om te kunnen solliciteren op een vacature, moet je je naam, e-mail en woonplaats invullen. Het wordt aangeraden om ook een cv & motivatie bij te voegen, maar dit is niet verplicht.

Het gebruik van de regionale vacaturebanken: WerkinMeierijstad.nl, WerkinMaashorst.nl, WerkinBernheze.nl en WerkinBoxtel.nl zijn voor werkzoekenden volledig gratis. Deze vacaturebanken richten zich op gemeente Meierijstad (o.a. Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode), gemeente Maashorst (o.a. Uden, Schaijk), gemeente Bernheze (o.a. Heesch, Heeswijk-Dinther) en gemeente Boxtel. Je vindt dus altijd een baan bij jou om de hoek! Maak een account aan en ontdek de voordelen van het snelle solliciteren, het opslaan van vacatures en bedrijven én onze cv-tool!

Het bedrijf is nu aan zet. Zij ontvangen een e-mail van jouw sollicitatie en zullen deze gaan beoordelen.

Als je hebt gesolliciteerd, kun je jouw sollicitaties terugvinden in jouw account onder het tabblad ‘Mijn sollicitaties’. Hiervoor heb je wel een account nodig.

Ga naar het tabblad ‘Mijn sollicitaties’ in jouw account en klik op ‘Intrekken’ bij de betreffende sollicitatie.

Job Alert

Job Alert is een wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste vacatures uit de omgeving. Hiermee ben jij altijd op de hoogte van de werkgelegenheid in jouw regio. Je kan zelf kiezen voor welke regio's je vacatures wilt ontvangen:  • Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode e.o.)

  • Maashorst (Uden, Schaijk e.o.)

  • Bernheze (Heesch, Heeswijk-Dinther e.o.)

  • Boxtel


Binnen 10 sec. ben je aangemeld. Leuke baan gevonden? Dan ben je ook in 1 klik weer afgemeld. Wil je je inschrijven voor de Job Alert? Klik hier!

Klik hier om jezelf in te schrijven voor de Job Alert. Laat jouw gegevens (naam en e-mailadres) achter en vink aan voor welke regio’s je op de hoogte gehouden wil worden.

Klik onderaan de ‘Job Alert’ e-mail op uitschrijven. Of wijzig jouw inschrijving in jouw account onder het tabblad ‘Gegevens & voorkeuren’.

Privacy

Jouw gegevens worden alleen gedeeld met een bedrijf, mits je daar hebt gesolliciteerd. Daarnaast kan jouw cv gedeeld worden met bedrijven in de cv databank, mits je hiervoor goedkeuring geeft.

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen