Vacatures in Schijndel

Schijndel is met zo’n 22.000 inwoners na Veghel de tweede grootste kern in de gemeente Meierijstad. Schijndel is een bijzonder ondernemende kern, die van oudsher geworteld is in de agrarische sector, maar zich steeds meer tot een centrum met een grote diversiteit aan ondernemersdrift is gaan ontwikkelen. Veel ondernemerschap betekent ook veel vacatures. Die vind je uiteraard als eerste hier, op Werk in Meierijstad.


Schijndel: blakend centrum

Het meest exemplarisch voor het ondernemerschap in Schijndel is de ontwikkeling van bedrijventerrein Duin. Dit gebied, dat aan de andere kant van de randweg ligt als het woongebied, heeft mede met de komst van de A50 een economische boost gekregen en is een blakend centrum geworden van heel divers ondernemerschap. Op niet meer dan een flinke steenworp afstand van de bedrijvigheid in Veghel, maakt dat Schijndel (en dan met name Duin) tot een ideale basis voor veel werkgelegenheid en vacatures.

Vind jij je vacature in Schijndel?

Ondernemend Schijndel biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Schijndel biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Schijndel naast zijn vacatures te bieden?

Veel meer. Schijndel heeft het allemaal. Een ontzettend gezellig centrum met veel lokale ondernemers, uitstekende sportfaciliteiten, prachtige evenementen op klein- en grootschalig niveau, waarvan Paaspop misschien wel de meeste bekende is, en veel creatieve initiatieven op maatschappelijk en cultureel vlak, zoals de glazen boerderij in het centrum van het dorp.