Vacatures in Schijndel

Vacatures in Schijndel? Die vind je op WerkinMeierijstad.nl. Hier vind je alle vacatures in Schijndel. Het vacature-aanbod varieert van fulltime tot parttime banen en bijbanen in alle branches. Leuke functie gezien? Solliciteer dan direct online! Je vindt op onze site ook werk in de omgeving, denk aan Veghel, Sint Oedenrode en andere dorpen in Meierijstad.

Vacatures in Schijndel:

Geen vacatures gevonden in Schijndel?

Geen baan gevonden die bij jou past? Vergeet dan niet een Job Alert aan te maken. Je ontvangt dan wekelijks alle nieuwe vacatures in je mailbox. Of kijk eens naar het aanbod in de omliggende dorpen zoals Veghel of Sint-Oedenrode. Hier vind je een overzicht van alle vacatures in Meierijstad. Je kan je zoektocht ook uitbreiden naar gemeentes in de omgeving van Schijndel zoals Uden, Bernheze en Boxtel. Zo vind je snel een leuke baan vlakbij Schijndel. Waar je op de fiets of zonder files elke dag fluitend naartoe gaat.

Werken bij bedrijven in Schijndel

Schijndel heeft zo'n 22.000 inwoners en is, op Veghel na, de tweede grootste kern in de gemeente Meierijstad. Schijndel is een bijzonder ondernemende plaats, die van oudsher geworteld is in de agrarische sector, maar is zich steeds meer tot een centrum met een grote diversiteit aan ondernemersdrift is gaan ontwikkelen. Er is volop werk te vinden in diverse branches. Van productie, marketing, sales, zorg, horeca, bouw, techniek tot transport en logistiek.

Bedrijventerreinen in Schijndel

Het meest exemplarisch voor het ondernemerschap in Schijndel is de ontwikkeling van bedrijventerrein Duin. Dit is het grootste bedrijventerrein van Schijndel. Dit gebied, dat aan de andere kant van de randweg ligt als het woongebied, heeft mede met de komst van de A50 een economische boost gekregen en is een blakend centrum geworden van heel divers ondernemerschap. Op niet meer dan een flinke steenworp afstand van de bedrijvigheid in Veghel, maakt dat Schijndel (en dan met name bedrijventerrein Duin) tot een ideale basis voor veel werkgelegenheid en vacatures. Daarnaast vind je in Schijndel de kleinere bedrijventerreinen: Rooise Heide, Nieuwe Molenheide, Molendijk.

Vind jij je vacature in Schijndel?

Bedrijven en ondernemingen in Schijndel zijn niet alleen op zoek naar medewerkers voor fulltime en parttime functies, maar ook naar stagiaires en vakantiekrachten. Er zijn tevens dikwijls mogelijkheden tot begeleid werken. Ook deze functies vind je terug op onze site. Werk in Meierijstad is de startplek voor iedereen die een vacature heeft en voor iedereen die een baan zoekt in Schijndel. Enkele voorbeelden van Schijndelse bedrijven die regelmatig vacatures plaatsen zijn: Toekomst Schoonmaakbedrijven, Stichting Laverhof (zorg), De Wit in Schijndel, AB Document Schijndel (douane expediteur), Van Berkel Groep, Just Amazing, Gebr. Van Aarle (groente en fruit groothandel) in Schijndel. Bekijk bedrijven in Schijndel in onze Bedrijvengids.

Wat heeft Schijndel naast zijn vacatures te bieden?

Schijndel heeft het allemaal. Een ontzettend gezellig centrum met veel lokale ondernemers, uitstekende sportfaciliteiten, prachtige evenementen op klein- en grootschalig niveau, waarvan Paaspop misschien wel de meeste bekende is. En veel creatieve initiatieven op maatschappelijk en cultureel vlak. Denk bijvoorbeeld aan de glazen boerderij in het centrum van het dorp. 

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen