Schoonmaak Vacatures in Veghel

Op zoek naar schoonmaakwerk in Veghel? Op WerkinMeierijstad.nl vind je vacatures in de schoonmaakbranche in Veghel en omgeving. Ga je op zoek naar werk als schoonmaker in Veghel kijk dan ook naar functietitels als 'interieurverzorger' of 'medewerker huishoudelijke dienst', deze worden vaak als synoniemen gebruikt.

Waarom werken in de schoonmaak in Veghel?

Werken en wonen in Veghel is de perfecte combinatie. Waarom? Je kan je auto laten staan. Je bespaart hierdoor op autokosten zoals: benzine, onderhoud, afschrijving en meer. Daarnaast kan je lekker op de fiets naar je werk. Je kan je fiets bij vrijwel elk bedrijf voor de deur parkeren. En het is beter voor jezelf en het milieu.

Doordat je minder ver hoeft te reizen vermijd je files. En je houdt tijd over! Je hoeft minder vroeg uit bed en bent eerder weer thuis. De tijd die je overhoudt kan je besteden aan een bezoek aan de sportschool of iets leuks doen met je (klein)kinderen.

Fulltime of parttime werken in de schoonmaak

Wil je werken tijdens de schooltijd van je kinderen? Schoonmaakwerk is vaak parttime in te vullen en goed te combineren met schooltijden. Je kan in de ochtend, middag of avond werken. Maar fulltimers en studenten en scholieren die op zoek zij naar een bijbaan zijn ook meer dan welkom. Dus bekijk snel vacatures in Veghel en ga aan het werk bij jou om de hoek!

Wat ga je doen als schoonmaker?

Bijna elk bedrijf in Veghel heeft een schoonmaker in dienst. Dus er is volop werk te vinden in de schoonmaakbranche. Bij ieder bedrijf wordt er een andere invulling gegeven aan dit werk. De werkzaamheden lopen uiteen van het reinigen van: toiletten, bureaus, keuken, ramen enz. Ga je aan de slag in horeca? Dan zal je voornamelijk in de ochtenden werken en ook de keuken reinigen. En soms ook de was verzorgen zodat het tafellinnen weer schoon op tafel kan. Kantoren worden voornamelijk in de avonduren gereinigd. Hier zal je ook werkplekken en vergaderruimtes schoonmaken. Bij een werkgever in de zorg kan het zijn dat je woonruimtes van clienten gaat reinigen.

Bekijk vacatures in Veghel

Wij hebben een ruim aanbod in vacatures in de schoonmaakbranche. Niet alleen in Veghel. Maar ook in omliggende plaatsen zoals Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden, Erp, Heeswijk-Dinther, Mariaheide. Je kan je zoektocht op onze eenvoudig uitbreiden naar omliggende gemeentes. Kan je geen vacature vinden die bij jou past? Vergeet dan niet om een Job Alert aan te maken. Dan ontvang je elke week alle nieuwe vacatures automatisch in je mailbox. Dan weet je zeker dat jij als eerste kan reageren op nieuwe vacatures in buurt.

Toekomst Schoonmaakbedrijven in Schijndel zoekt regelmatig interieurverzorg(st)ers en ook ACS Schoonmaak in Uden.

Bekijk Schoonmaak Vacatures

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen