Vraag & antwoord werkgevers

Account

Bovenin de website zie je 2 tabs: een voor werkzoekenden en een voor werkgevers. Zorg dat je je op het gedeelte van de site voor 'Werkgevers' bevindt. Klik op 'Mijn account - Login of maak een account aan'. Hierna vul je bedrijfs- en contactgegevens in en kies je voor een pakket (optioneel), waarmee je account gereed is.

Als je een account aanmaakt, kun je ervoor kiezen om de stap van het kiezen van een pakket over te slaan. Je zit dus niet vast aan een pakket. Als je ervoor kiest om een pakket af te sluiten, wordt dit jaarlijks gefactureerd.

Klik op 'Mijn account - Login of maak een account aan'. Onder het gedeelte 'Inloggen - Werkgevers' staat ‘Wachtwoord vergeten?’. Klik hierop en vul je e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met een unieke link om automatisch ingelogd te worden en het wachtwoord te kunnen wijzigen in jouw account.

Login in jouw account, via deze link. Navigeer naar het tabblad ‘Accountgegevens’. Hier kan je de contactgegevens wijzigen en klik op de knop ‘Opslaan’.

Navigeer in jouw eigen account naar het tabblad ‘Bedrijfsgegevens’, wijzig de gegevens en klik op de knop ‘Opslaan’.

Klik onderaan de pagina in jouw account onder het tabblad ‘Accountgegevens’ op ‘Mijn account verwijderen’.

Vacatures

Als je een pakket hebt afgesloten of een losse vacatureplaatsing gekocht hebt, kun je een vacature plaatsen via jouw eigen account. Heb je al een bedrijfsaccount? Log dan hier in. Ga vervolgens naar het tabblad ‘Vacature plaatsen’ en doorloop de stappen voor het plaatsen van jouw vacature.


Nog een bedrijfsaccount? Maak deze hier aan.

Onder het tabblad ‘Mijn vacatures’ kun je jouw huidige en verlopen vacatures terugvinden. Hier kun je jouw huidige vacatures beheren en wijzigen. Daarnaast kun je verlopen vacatures weer herplaatsen.

Voor het plaatsen van een vacature dien je een pakket te hebben afgesloten of een losse vacatureplaatsing te hebben gekocht. Voor de vacature moet je vacaturedetails invullen, een vacaturetekst schrijven en een afbeelding uploaden of kiezen.


Hier vind je tips voor een wervende vacaturetekst.

Als je een vacature hebt geplaatst, staat deze in jouw account onder het tabblad ‘Mijn vacatures’. Hier kun je jouw vacature, waar nodig, wijzigen en intrekken.

In jouw account onder het tabblad ‘Mijn vacatures’ kun je jouw huidige en verlopen vacatures vinden. De verlopen vacatures staan onderaan.

Oude of verlopen vacatures kun je terugvinden in jouw account onder het tabblad ‘Mijn vacatures’. Deze kun je herplaatsen door op de betreffende vacature te klikken en aan het einde van de stappen te klikken op ‘Vacature herplaatsen’. Hiermee gebruik je 1 vacatureplaatsing uit jouw pakket of tegoed.

Een vacature staat 60 dagen online op het platform. Als je deze langer dan 60 dagen op het platform wil hebben, dan kun je de vacature na 60 dagen verlengen. Hiermee komt de vacature opnieuw bovenaan en dus opnieuw onder de aandacht. Het is ook mogelijk om een jaarvacature aan te schaffen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Met het plaatsen van een vacature op WerkinMeierijstad, WerkinMaashorst, WerkinBernheze en WerkinBoxtel bereik je werkzoekenden in de regio Meierijstad (Veghel. Schijndel, Sint-Oederode e.o.), Maashorst (Uden, Schaijk, Volkel e.o), Bernheze (Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode) én Boxtel. Maandelijks zijn er ruim 30.000 unieke bezoekers te vinden op ons platform verdeeld over de 4 aaneengesloten regio’s.

De vacature is 60 dagen zichtbaar in het vacature-overzicht en zichtbaar via Indeed en Google Jobs.

Nadat de vacature 60 dagen online zichtbaar is geweest, is er een mogelijkheid om de vacature te verlengen. Deze vacature wordt dan weer bovenaan het vacature-overzicht geplaatst en is opnieuw 60 dagen zichtbaar.

Sollicitanten

Sollicitanten op een vacature vind je bedrijfsaccount onder het tabblad ‘Sollicitanten’. Hier vind je alle sollicitanten op een rij en kun je sollicitanten ook per vacature weergeven.

Je kunt op sollicitanten reageren door het e-mailadres of telefoonnummer te gebruiken om in contact te komen. Bij een directe afwijzing, wordt er een automatische e-mail verstuurd naar de sollicitant met het bericht dat ze niet zijn gekozen voor de functie.

In het tabblad ‘Sollicitanten’ kun je jouw sollicitanten per vacature weergeven en beheren door in het dropdown menu aan te klikken in welke fase het sollicitatieproces met de kandidaat zich bevindt.

Elke keer als er iemand heeft gesolliciteerd op jouw vacature, ontvang je hier een e-mail van.

Bedrijfspagina

De bedrijvengids is een overzicht van alle bedrijven die aangesloten zijn bij WerkinMeierijstad, WerkinMaashorst, WerkinBernheze en WerkinBoxtel. Op de bedrijfspagina kan het bedrijf zich voorstellen aan de werkzoekende en een sfeerimpressie geven van de organisatie.

Als je een account hebt aangemaakt en een pakket hebt afgesloten kun je een eigen bedrijfspagina maken. Deze bedrijfspagina kun je maken tijdens het creëren van jouw account of in jouw account onder het tabblad ‘Bedrijfspagina’.

Afbeeldingen en video’s geven een goede sfeerimpressie van het bedrijf. Deze kun je op jouw bedrijfspagina uploaden tijdens het creëren van een account of onder het tabblad ‘Bedrijfspagina’. Het wijzigen van de afbeeldingen en video’s kan ook onder hetzelfde tabblad.

In jouw account onder het tabblad ‘Bedrijfspagina’ kun je jouw bedrijfspagina wijzigen. Klik op de knop ‘Opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Tarieven

Er is keuze uit jaarlijkse pakketten. Deze zijn onderverdeeld in 3 categorieën: brons, zilver en goud. Het is ook mogelijk om een losse vacatureplaatsing te kopen voor €169,- excl. BTW. Bekijk meer informatie over de inhoud en kosten van de pakketten.

Het is mogelijk om via iDEAL, creditcard, PayPal of op factuur te betalen. Pakketten worden jaarlijks (365 dagen) gefactureerd.

Het is mogelijk om een losse vacatureplaatsing te kopen. Hiervoor betaal je €169,- excl. btw per vacatureplaatsing. Op de pagina Tarieven vind je onderaan de optie om losse vacatureplaatsingen af te nemen.

Het pakket is 365 dagen geldig vanaf de dag dat dit pakket geselecteerd wordt. Na deze periode heb je de keuze om het pakket te verlengen.

De aanschaf van een jaarlijks pakket op ons online vacatureplatform is minimaal 50% voordeliger dan de aanschaf van losse vacatureplaatsingen.


  • Een groot bereik: jouw vacature is zichtbaar in alle regio's en wordt doorgeplaatst op Indeed, Google for Jobs en sociale media. Hiermee bereikt jouw vacature maandelijks 30.000 regionale bezoekers. 

  • Sollicitanten uit de regio: zij kennen de regio, hebben de juiste 'Brabantse' werkmentaliteit én gaan minder snel ergens anders werken vanwege reisafstand.

  • Alles in eigen beheer: alle vacatures en sollicitaties zijn volledig in eigen beheer en zijn gemakkelijk te managen in één oogopslag.

  • Toegankelijk voor elk bedrijf: van klein tot groot, onze platformen zijn zeer toegankelijk voor elk bedrijf. Jij kiest zelf het pakket dat past bij jouw bedrijf/werkgever.

  • Een eigen 'werken bij' pagina: bij het afsluiten van een pakket, ontvang je een eigen bedrijfspagina in onze bedrijvengids. Deze 'werken bij' pagina geeft jouw organisatie en is volledig in te richten naar eigen wens. 

Overig

Lees onze blog met tips over het schrijven van een wervende vacaturetekst hier!

Bij het afsluiten van een pakket, ontvang je een plaatsingstegoed dat gedurende een jaar (365 dagen) geldig is. Onverhoopt toch meer vacatures? Geen probleem. Je kunt altijd jouw pakket opwaarderen, zodat je meer vacatures kunt plaatsen. In dat geval sluit je een nieuw jaarlijks pakket af dat een jaar (365 dagen) geldig is. Als je een pakket hebt, kun je ook losse vacatureplaatsingen kopen met 10% extra korting.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen