Laverhof Vacatures

Zoek jij een droombaan in de zorg? In Schijndel, Uden, Wijbosch of Heeswijk-Dinther? En heb jij affiniteit met ouderen? Dan is werken bij Laverhof iets voor jou!

Wie is Laverhof?

Laverhof is een zorgorganisatie voor senioren en hulpbehoevenden. En heeft in totaal 8 zorglocaties verspreid over de gemeentes Meierijstad, Maashorst en Bernheze. Onderstaand een overzicht van de locaties:

  • St. Barbara in Wijbosch (clienten met dementie)
  • Anna Hospice in Wijbosch
  • Annahof in Wijbosch (verzorgd wonen)
  • Mgr. Bekkershuis in Schijndel (verzorgingshuis)
  • Servaeshof in Schijndel (appartementencomplex voor bewoners met zorgindicatie)
  • Cunera | De Bongerd in Heeswijk-Dinther (dubbellocatie voor wonen met zorg en behandeling)
  • Het Retraitehuis in Uden (zorgappartementen)
  • Kloosterpark in Uden (appartementencomplex)

Waarom werken bij Laverhof?

Laverhof is een populaire werkgever in de zorg in de regio van Veghel, Uden, Schijndel en Heeswijk-Dinther. Misschien omschrijft onderstaande quote het beste waarvoor deze organisatie staat: "Laverhof gelooft in de eigen kracht van mensen om zelf keuzes te maken. Mensen geven naar eigen inzicht vorm aan hun leven. Ook wanneer dit door gezondheidsproblemen moeilijk wordt."

Daarnaast werk je altijd in de buurt en kan je met de fiets naar je werk. Je hebt geen reistijd en reiskosten en staat niet in de file. Hierdoor hou je meer tijd over voor je familie, vrienden, hobby's en sporten. 

Welke eigenschappen zijn belangrijk als je gaat solliciteren?

Er zijn enkele eigenschappen belangrijk wanneer je aan de slag gaat in de ouderenzorg. De eerst is logisch: je hebt affiniteit met ouderen. Je kan daarnaast zelfstandig maar ook in teamverband werken. En je beschikt over goede sociale vaardigheden. Dit is niet alleen belangrijk voor omgang met collega's maar ook voor de clienten. Laverhof wil dat zij zich voelen zoals ze zich thuis zouden voelen.

Fulltime, parttime vacature of bijbaan?

Laverhof biedt diverse contractmogelijkheden zoals: fulltime, parttime, oproep, vakantiewerk en bijbanen. Je kan dus vrij flexibel werken en je werk combineren met andere bezigheden. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Bekijk ze snel!

 

 Bekijk vacatures bij Laverhof