Vacatures in Veghel

Op zoek naar een baan in Veghel? Bij WerkinMeierijstad.nl vind je vacatures in Veghel. Je vindt hier fulltime en parttime vacatures, maar ook vakantiewerk en bijbanen. Deze site is voor iedereen die werkt zoekt in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en omgeving. Solliciteer snel en eenvoudig online. Je nieuwe baan in Veghel wacht op je!

Vacatures in Veghel:

Vacatures in Veghel

Geen functie gevonden die past bij jouw wensen of opleidingsniveau in Veghel? Bekijk hier ook vacatures in omliggende plaatsen. En vergeet niet een gratis Job Alert aan te maken. Inloggen of een account aanmaken is niet nodig. Je vult alleen je naam en mailadres in en... klaar! Je ontvangt dan wekelijks alle nieuwe vacatures in Veghel in je mailbox. Op onze vacaturesite vind je banen op alle functieniveaus en verschillende dienstverbanden van fulltime, parttime tot tijdelijke functies en bijbanen in Veghel. Of bekijk het complete vacatureaanbod in gemeente Meijerijstad en solliciteer direct online.

Veghel maakt er werk van

Veghel maakt er werk van, was een slogan die werd gebruikt door gemeente Veghel. De slogan paste uitstekend bij Veghel. De aanleg van de A50 en de opwaardering van de Zuid-Willemsvaart en naastgelegen N279 hebben het dorp een enorme impuls gegeven. Veghel heeft intussen de economische power en allure van een stad en gaat zich gelukkig ook meer en meer zo profileren.

Veel grote werkgevers en vacatures in Veghel

Veghel geldt als een belangrijke banenmotor in het zuidoosten van het land. Met nationaal en internationaal bekende bedrijven zoals Vanderlande, Sligro, Jumbo, Mars, Agrifirm, Campina, Baantreffers, Toppy, Jumbo, Staad, Smink Group,  Het maakt daarnaast ook deel uit van AgriFood Capital. Met als doelstelling om Noordoost-Brabant de topregio te maken voor agrifood. En dat brengt uiteraard weer volop werkgelegenheid met zich mee.

Fulltime en parttime werk in Veghel

Ondernemend Veghel biedt veel vacatures en biedt je veel kansen op het vinden van een passende baan, ongeacht je opleiding (LBO, MBO, HBO, WO) en ongeacht je ambities. Maar het dorp biedt veel meer dan enkel fulltime of parttime vacatures. Er zijn ook bijbanen, vakantiewerk, tijdelijk werk en mogelijkheden tot begeleid werken te vinden. Ook deze banen vind je terug op onze site.

Wat biedt Veghel en omgeving nog meer?

Veghel is zich op heel veel positieve manieren aan het ontwikkelen. Zo loopt er in het centrum een pilot in innovatief winkelen, is de oude thuishaven van CHV (de Noordkade) in korte tijd een belangrijk cultureel centrum geworden met een regionale aantrekkingskracht. Veghel Buiten wordt een nieuwe en unieke plek om te wonen. Hier geven architecten het landelijk wonen een nieuwe dimensie.  Kortom, Veghel bruist. Op alle fronten, niet alleen op het gebied van werkgelegenheid en vacatures. Benieuwd naar het vacatureaanbod in omliggende plaatsen zoals Schijndel en SchaijkSint Oedenrode? Of vind je het niet erg om wat verder te fietsen of te rijden? Bekijk dan vacatures in Uden of gemeente Bernheze.

Waarom een baan via WerkinMeierijstad.nl?

We doen wat we beloven. We laten jou echt alleen vacatures in Veghel zien op deze pagina. Je vindt hier geen banen in andere gemeentes. Wij focussen ons met deze site op gemeente Meierijstad. Wij kennen de lokale bedrijven die hierop staan. En je vindt hier geen landelijke vacatures. Want wij begrijpen dat je dichtbij huis wil werken. Geen files, geen reistijd, geen stress in de ochtend- of avondspits. Je houdt meer tijd over voor jezelf. Je kan lekker naar de sportschool of meer tijd met je gezin doorbrengen. En je kan zelfs met de fiets naar het werk: dat is gezond voor jezelf, je bespaart op onderhoudskosten voor je auto en is tenslotte beter voor het milieu. Dus ben je op zoek naar jouw droombaan in de buurt? Die vind je op onze vacaturesite.

 

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen