Vacatures in Veghel

WerkinMeierijstad.nl is dé vacaturesite voor Veghel & omgeving. Onderstaand vind je een overzicht van actuele vacatures in Veghel. Het aanbod bestaat uit parttime en fulltime vacatures, maar ook vakantiewerk en bijbanen. Er zijn functies te vinden in uiteenlopende branches van administratief, marketing, zorg, logistiek tot financieel. Werkinmeierijstad.nl is een vacaturesite voor iedereen die werkt zoekt in Veghel.

Overzicht van vacatures in Veghel

Geen passende baan gevonden in Veghel?

Geen functie gevonden die past bij jouw wensen of opleidingsniveau? Vergeet dan niet een gratis Job Alert aan te maken. Inloggen of een account aanmaken is niet nodig. Je vult alleen je naam en mailadres in en... klaar! Je ontvangt dan wekelijks alle nieuwe vacatures in Veghel in je mailbox. Op onze vacaturesite vind je banen op alle functieniveaus en verschillende dienstverbanden van fulltime, parttime tot tijdelijke functies en bijbanen in Veghel. Of bekijk het complete vacatureaanbod in gemeente Meijerijstad en solliciteer direct online.

Veghel maakt er werk van

Veghel maakt er werk van, was een slogan die werd gebruikt door gemeente Veghel. De slogan paste uitstekend bij Veghel. De aanleg van de A50 en de opwaardering van de Zuid-Willemsvaart en naastgelegen N279 hebben het dorp een enorme impuls gegeven. Veghel heeft intussen de economische power en allure van een stad en gaat zich gelukkig ook meer en meer zo profileren.

Veel grote werkgevers en een banenmotor

Veghel geldt als een belangrijke banenmotor in het zuidoosten van het land. Met nationaal en internationaal bekende bedrijven zoals Vanderlande, Sligro, Jumbo, Mars, Agrifirm, Campina, Hutten Catering, Maison van den Boer. Het maakt daarnaast ook deel uit van AgriFood Capital. Met als doelstelling om Noordoost-Brabant de topregio te maken voor agrifood. En dat brengt uiteraard weer volop werkgelegenheid met zich mee.

Divers vacature aanbod in Veghel

Ondernemend Veghel biedt veel vacatures en biedt je veel kansen op het vinden van een passende baan, ongeacht je opleiding (LBO, MBO, HBO, WO) en ongeacht je ambities. Maar het dorp biedt veel meer dan enkel fulltime of parttime vacatures. Er zijn ook bijbanen, vakantiewerk, tijdelijk werk en mogelijkheden tot begeleid werken te vinden. Ook deze banen vind je terug op onze site.

Wat biedt Veghel en omgeving nog meer?

Veghel is zich op heel veel positieve manieren aan het ontwikkelen. Zo loopt er in het centrum een pilot in innovatief winkelen, is de oude thuishaven van CHV (de Noordkade) in korte tijd een belangrijk cultureel centrum geworden met een regionale aantrekkingskracht. Veghel Buiten wordt een nieuwe en unieke plek om te wonen. Hier geven architecten het landelijk wonen een nieuwe dimensie.  Kortom, Veghel bruist. Op alle fronten, niet alleen op het gebied van werkgelegenheid en vacatures. Benieuwd naar het vacatureaanbod in omliggende plaatsen zoals Schijndel en SchaijkSint Oedenrode? Of vind je het niet erg om wat verder te fietsen of te rijden? Bekijk dan vacatures in Uden of gemeente Bernheze.