Vacatures in Veghel

Veghel bruist en biedt veel en gevarieerde vacatures. Veghel geldt als een belangrijke banenmotor in het zuidoosten van het land. Met nationaal en internationaal bekende namen als belangrijke leveranciers van vacatures, zoals Vanderlande, Sligro, Jumbo, Mars, Agrifirm, Campina, Hutten Catering, Maison van den Boer, enz. Food Capital Veghel kent daarnaast ook een bloeiend MKB, dat vaak prachtige vacatures biedt.


Veghel maakt er werk van

Veghel maakt er werk van, is al jaren de slogan waarmee ondernemend Veghel te koop loopt en die je bij veel vacatures ziet staan. Het is de terechte slogan ook. De aanleg van de A50 en de recentere opwaardering van de Zuid-Willemsvaart en naastgelegen N279 hebben het dorp een enorme impuls gegeven. Veghel heeft intussen de economische power en allure van een stad en gaat zich gelukkig ook meer en meer zo profileren.
 
Vind jij je vacature in Veghel?

Ondernemend Veghel biedt veel vacatures en biedt je heel veel kansen op het vinden van een passende baan, ongeacht je opleiding en ongeacht je ambities. Maar Veghel biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.
 
Biedt Veghel nog meer dan enkel vacatures?

Jazeker. Veghel is zich op heel veel positieve manieren aan het ontwikkelen. Zo loopt er in Veghel centrum een pilot in innovatief winkelen, is de oude thuishaven van CHV (de Noordkade) in korte tijd een belangrijk cultureel centrum geworden met een regionale aantrekkingskracht en wordt Veghel Buiten een nieuwe en unieke plek om te wonen waar architecten het landelijk wonen een nieuwe dimensie aan het geven zijn.  Kortom, Veghel bruist. Op alle fronten, niet alleen op het gebied van werkgelegenheid en vacatures.