Fulltime Vacatures in Veghel

Op vacaturesite WerkinMeierijstad.nl vind je een overzicht van alle fulltime vacatures in Veghel. WerkinMeierijstad.nl is erop gericht om inwoners van Veghel en Meierijstad hun droombaan te laten vinden bij bedrijven in de buurt. Meierijstad bestaat namelijk niet alleen uit Veghel. Maar ook uit Schijndel, Sint-Oedenrode, Mariaheide, Nijnsel, Zijtaart enz. 

Wat is fulltime werken?

Wanneer je fulltime werkt, in Veghel of elke andere plaats, werk je minimaal 36 uur per week. Dus minimaal 7,2 uur per dag. Bij een parttime baan werk je maximaal 36 uur per week. In vacatureteksten wordt bij een fulltime functie ook de term '1 FTE' vernoemd. FTE staat voor fulltime-equivalent.

Staat er bij een tekst vermeldt: 0,5 FTE? Dan gaat het om een parttime functie. Ervan uitgaande dat een werkweek (5 dagen) voor een fulltimer 40 uur (8 uur per dag) bedraagt dan zou dit 1 FTE zijn. En een parttimer die 20 uur werkt zou 0,5 FTE zijn.

Waarom aan de slag in Veghel?

Woon je in Veghel of gemeente Meierijstad? Dan is een baan in Veghel zelf of in de directe omgeving ideaal. Je kan namelijk gewoon met de fiets of misschien zelfs lopend naar je werk. Je bespaart op reistijd waardoor je eerder thuis bent en meer tijd overhoudt voor familie, vrienden, sporten en hobby's. Je staat niet meer in de file en bespaart op reiskosten. Denk aan benzine, diesel, onderhoud en afschrijving.

Zijn er in jullie huishouden 2 auto's aanwezig? Misschien kan je dan 1 auto wegdoen en dan bespaar je ook nog eens op wegenbelasting. Daarnaast is het een stuk gezonder om met de fiets of lopend naar je werk te gaan. En je auto laten staan is uiteraard ook goed voor het milieu.

Waar in Veghel vind je fulltime vacatures?

Denk je dat er voor jou geen passend fulltime werk te vinden is in Veghel? Think again! Er is ontzettend veel aanbod van Veghelse bedrijven. Op alle opleidingsniveaus en in verschillende dienstverbanden.

Bij grote internationale bedrijven zoals Vanderlande, Campina in Veghel, Mars en Alloga en Bas trucks. Maar ook bij familiebedrijven zoals Vobra Special Pet Foods, Goossens Wonen, Staad in Veghel. Maar ook (lokale) bekende namen zoals Kunststof Recycling Nederland, Uitzendbureau Baantreffers, Selected Brewing Ingredients en Toppy.

Maak gratis gebruik van onze vacaturesite

Dagelijks worden er nieuwe vacatures toegevoegd aan onze site. Dus kan je vandaag geen leuke vacature vinden? Maak dan een gratis Job Alert aan. Je ontvangt wekelijks een update met nieuwe vacatures in je mailbox. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Maar alleen je naam en mailadres in te voeren. 

Niet zoeken maar gevonden worden door Veghelse bedrijven?

Nog meer kans opmaken op jouw droombaan? Laat dan gratis je CV achter op onze website. Wanneer een bedrijf uit Veghel denkt een leuke functie voor je te hebben, dan nemen ze contact met jou op. Makkelijker kan bijna niet!

 

Alle vacatures in Veghel

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen