Vacatures bij Mars in Veghel

In november 1963 rolt de eerste chocoladereep in de fabriek in Veghel van de band. In Veghel staat de grootste fabriek van Mars ter wereld. Jaarlijks wordt er 270.000.000 kilo chocoladeproducten geproduceerd. Naast deze producten behoort ook diervoeding (merken zoals Royal Canin, Whiskas, Pedigree) tot het productportfolio.

Een van de beste werkgevers

Het bedrijf heeft in 2017 de lijst van "Best Workplaces 2017" gehaald. En staat op een 2e plaats in de categorie Grote en Multinationale organisaties. Dit resultaat is gebaseerd op het oordeel van de medewerkers zelf. Maar liefst 91% van de medewerkers in Nederland is namelijk trots op haar werk & werkplek. Een mooi bedrijf om voor te werken dus! Bekijk onderstaand de openstaande vacatures.

Wat voor vacatures?

Mars is een internationaal bedrijf en in Veghel bevindt zich een productielocatie, ontwikkelfaciliteit en hoofdkantoor voor verschillende merken. Hierdoor lopen de openstaande vacatures uiteen. Van productiemedewerkers, R&D medewerkers, marketeers, financiele administratie tot account managers en retail vertegenwoordigers. De opleidingsniveaus lopen uiteen van ongeschoold, MBO, HBO tot universitair.

Waarom werken bij Mars in Veghel?

Wanneer je in de buurt van je werk woont houdt je meer prive-tijd over. Je hoeft minder ver te reizen en vermijdt files. Je kan in de ochtend later vertrekken en in de avonden houd je meer tijd over voor familie, sporten, vrienden en hobby's. Daarnaast kan je met de fiets naar het werk. Mars ligt op Industrieterrein De Dubbelen (Taylorweg) in Veghel. Fietsen is beter voor je gezondheid en voor het milieu. Dus dat is een win-win situatie!

Gratis Job-Alert

Kan je nu geen passende baan vinden bij Mars? Maak dan een gratis Job-Alert aan. Dan ontvang je elke weer een mail met de nieuwste vacatures in Veghel en omgeving automatisch in je mailbox.

 

Bekijk vacatures bij Mars in Veghel