Vacatures bij Vanderlande

Vanderlande is in 1949 opgericht in Veghel door Eddie van der Lande. Initieel produceerden zij machines voor de de textiel industrie. Maar al snel werd het assortiment uitgebreid. En inmiddels is het bedrijf internationaal marktleider op het gebied van logistieke procesautomatisering op o.a. luchthavens, magazijnen en distributiebedrijven. Op 600 vliegvelden wereldwijd vind je de transportsystemen die zijn gemaakt door Vanderlande. De slogan van het bedrijf is dan ook: Moving your business forward.

Werken bij Vanderlande

Wereldwijd werken er meer dan 5.000 mensen bij het bedrijf. De meeste hiervan werken in Nederland. Het is een bedrijf met goede arbeidscondities en een fijne werksfeer. Het is een geliefd bedrijf om te werken. Zij zijn werkzaam in verschillende disciplines. Zoals R&D, engineering, sales, project management, marketing en inkoop. Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom nieuwe werknemers. Het bedrijf levert technische producten maar hanteert de volgende uitspraak: "In a world of technology, we believe in people". Wil jij ook aan de slag bij Vanderlande? Twijfel dan niet langer en bekijk de vacatures en solliciteer direct en snel online.

Hoofdkantoor in Veghel

Het hoofdkantoor van Vanderlande bevindt zich in Veghel. Het bedrijf heeft zelfs een eigen straatnaam in Veghel. Het hoofdkantoor bevindt zich namelijk aan de Vanderlandelaan 2. Vanaf de snelweg de A50 zie je het bedrijfpand liggen.

 

Bekijk vacatures bij Vanderlande in Veghel