Vacatures in Zijtaart

Zijtaart is van oudsher nauw verbonden met Veghel. ‘Zijwaarts gelegene’ zou de oorsprong van de naam van het bijzonder actieve dorp zijn, verwijzend naar de ligging ten opzichte van Veghel. Het dorp schurkt tegen een van de Veghelse industrieterreinen aan (Doornhoek) en kenmerkt zich, mede daardoor waarschijnlijk, vooral door veel kleinere bedrijven, die regelmatig ook mooie vacatures te bieden hebben. Die vacatures vind je uiteraard als eerste hier, op Werk in Meierijstad.


Zijtaart: volop ambitie en potentie

Zijtaart telt zo’n 1.600 inwoners, maar kent relatief veel bedrijvigheid. Dat varieert van veel bouw- en bouwgerelateerde bedrijven tot horecazaken en dienstverleners van zeer uiteenlopende aard. Bedrijven die qua ligging in de luwte opereren van buurman Veghel, maar niet zelden uit die schaduw treden om zichzelf te doen gelden. Kortom, er zit volop ambitie en volop potentie in dit mooie dorp, met dientengevolge regelmatig ook mooie vacatures.

Vind jij je vacature in Zijtaart?

Ondernemend Zijtaart biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Zijtaart biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Zijtaart naast zijn vacatures te bieden?

De ondernemersdrift typeert niet alleen het bedrijfsleven, maar ook het verenigingsleven. Alom geroemd in de verre regio is de carnavalsoptocht, die al jaren uitblinkt in creativiteit, eensgezindheid en professionaliteit. En niet voor niets heet het jaarlijkse evenement op Vaderdag ‘Zijtaart Biedt Meer’. Want Zijtaart biedt inderdaad meer, veel meer dan je als buitenstaander zou verwachten van een dorp van deze omvang.