Vacatures in Erp

Erp is een bijzonder ondernemend dorp en biedt met grote regelmaat mooie vacatures, van uiteenlopende aard. Lange tijd was het dorp een zelfstandige gemeente, waartoe ook Keldonk en Boerdonk behoorden. In 1994 werd de gemeente Erp samengevoegd met de gemeente Veghel. Het dorp bleef economisch de eigen broek ophouden, met onder andere grote namen als Goossens Wonen en Slapen en Van den Bosch Transporten die onder andere op industrieterrein De Molenakker hun roots en economische spinoff hebben. 


Erp: sterk verbonden

Kenmerkend voor de verbondenheid van het ondernemersklimaat in Erp is de omvang van de Erpse Bedrijvenkring, de lokale ondernemersvereniging. De vereniging telt meer dan 100 leden en vertegenwoordigt zowel de industrie, bouw, handel als ook de agrarische sector. Dat maakt Erp een sterke economische pijler in de Meierijstad en daarmee ook een prominente aanbieder van vacatures, die je uiteraard als eerste hier vindt, op Werk in Meierijstad.
 
Vind jij je vacature in Erp?

Ondernemend Erp biedt met grote regelmaat dus vacatures en biedt je veel kansen op het vinden van een passende baan, ongeacht je opleiding en ambities. Maar Erp biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt. 
 
Wat heeft Erp naast zijn vacatures te bieden?

Erp is een levendig dorp, dat tot 1994 een zelfstandige gemeente was en in grote mate nog altijd zelfvoorzienend is, met bijvoorbeeld een groot aanbod aan winkels. Er vinden bovendien veel activiteiten en evenementen plaats, op maatschappelijk, cultureel en sportief gebied. Daar heeft het vele locaties voor: het Hertog Janplein, de Bolle Akker, het nieuwe Molenpark, het sportpark, Ter Aa of een van de vier horecagelegenheden. Regel is: wat Erp doet, wil het goed doen. Daar zet iedereen zich voor in: verenigingen, vrijwilligers en bedrijfsleven.