Vacatures in Eerde

Eerde is het centrum van de Meierijstad, al was het maar omdat het aan alle drie de voormalige kernen van de gemeente grenst: Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Het dorp is eeuwen terug een speelbal geweest van die drie kernen, die ieder grondgebied claimden. Totdat Eerde opstond, de rug rechtte en met de vuist op de tafel sloeg: ‘Wij zijn Eerde. Punt.’ Die zelfstandigheid en strijdlustigheid typeert het dorp nog altijd en combineert het met Brabantse gemoedelijkheid en nuchter ondernemerschap. Dat resulteert regelmatig in vacatures, die je uiteraard als eerste hier vindt.


Eerde: veel werkgelegenheid op fietsafstand

Een groot bedrijfsleven kent Eerde niet. Het dorp grenst direct aan drie grote bedrijventerreinen: Duin in Schijndel en De Dubbelen en Doornhoek in Veghel. Die twee bedrijventerreinen bieden op fietsafstand volop werkgelegenheid, ook aan mensen uit Eerde. Toch herbergt Eerde wel degelijk aardig wat ondernemers, die ofwel in het dorp hun zaak hebben ofwel in Eerde wonen maar buiten het dorp hun onderneming hebben. Die ondernemers hebben regelmatig ook vacatures.

Vind jij je vacature in Eerde?

Ondernemend Eerde biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Eerde biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Eerde naast zijn vacatures te bieden?

Eerde is een prettig, rustig en mooi dorp om te wonen, met als belangrijkste blikvanger de prachtige molen. Het dorp is trots op wie het is en steekt dat, bescheiden als het is, één keer per jaar niet onder stoelen of banken. Tijdens d’Eerd Presenteert, de jaarmarkt in de zomer, laat het de regio zien wat het allemaal in huis heeft en dat het in heel veel opzichten meer dan goed toeven is in het centrum van de Meierijstad.