Bijbaan in Veghel

Een bijbaan in Veghel vind je op WerkinMeierijstad.nl. Er zijn diverse leuke vacatures in de avond- en weekenduren en in vakantieperiodes te vinden. Niet alleen in Veghel maar ook in de directe omgeving van Veghel. 

Vind je het prima om een stukje te fietsen of te rijden? Breid je zoektocht op onze site dan eenvoudig uit naar omliggende dorpen. Denk aan plaatsen zoals Schijndel, Uden, Sint-Oedenrode, Heeswijk-Dinther en Erp.

In welke branche een bijbaan?

Op onze site kan je eenvoudig filteren, zodat je snel een toffe bijbaan vindt. Kies een branche zoals: horeca, zorg, productie, ICT, marketing of logistiek. Wat kan je gaan doen in deze branches?

Ga bijvoorbeeld aan de slag als horeca-medewerker, verkoopmedewerker, magazijnmedewerker, bijrijder, tankstation-medewerker, customer support medewerker, schoonmaker, vakkenvuller, orderpicker of kassa-medewerker. Wekelijks worden er nieuwe banen toegevoegd aan onze site. Dus het aanbod varieert snel.

Hoeveel uren werken en op welke dagen?

Het aantal uren dat je kan wekelijks werken varieert per bedrijf. Van 3 uur tot 36 uur per week. Ook de werktijden variëren. Een kledingwinkel zoekt vaak een scholier of student voor in het weekend en de koopavonden. Een webshop zoekt dikwijls een goede magazijnmedewerker tijdens kantooruren en een restaurant zoekt bediendingmedewerkers voor in de avonduren en op zaterdag en zondag. 

Voorbeelden van bijbanen in Veghel

 

Of bekijk hier het complete aanbod: bijbanen in Veghel