Vacatures in Keldonk

Keldonk was ruim honderd jaar geleden al wat ze nu een smeltkroes zouden noemen: een dorp waar mensen met verschillende achtergronden gingen wonen vanwege een gezamenlijke economische bedrijvigheid: het met de hand uitgraven van het kanaal. Die bedrijvigheid is altijd gebleven. Keldonk grossiert in kleine, actieve ondernemingen, die regelmatig vacatures hebben. Die vacatures vind je uiteraard hier als eerste, op Werk in Meierijstad.


Keldonk: zelfstandig en ondernemend

Keldonk is altijd een relatief zelfstandig dorp geweest. Het wilde zo veel mogelijk op eigen benen staan; zich zo min mogelijk afhankelijk maken van derden. Die spirit heerst er nog steeds. Dat uit zich in een bepaalde prestatiedrift, bij ondernemers en inwoners. Keldonk als dorp van harde werkers. Het dorp dat zal slagen in wat het voor ogen heeft. En daarom ook dat het, ondanks dat het maar iets meer dan 1.000 inwoners heeft, met regelmaat vacatures heeft.

Vind jij je vacature in Keldonk?

Ondernemend Keldonk biedt met regelmaat vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Keldonk biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Keldonk naast zijn vacatures te bieden?

De drang om te presteren zit diep geworteld in Keldonk. En dat daar soms een lange adem voor nodig is, vinden ze er niet erg. Zo sprak het dorp in 2006 de ambitie uit om korenmolen De Hoop, waarvan slechts het onderstuk er nog stond, in zwaar vervallen toestand ook nog eens, in ere te herstellen. En hoewel er vele tonnen voor nodig zijn om die ambitie te realiseren: die molen komt er. Geheid. Laat dat maar aan Keldonk over.