Vacatures in Boerdonk

Boerdonk is met nog geen 800 inwoners de kleinste kern van de gemeente Meierijstad en is logischerwijs geen grootleverancier van vacatures. Maar … vlak het dorp niet uit. Het dorp herbergt veel ondernemers, die hun bedrijf vaak buiten Boerdonk hebben en regelmatig vacatures hebben. Sociaal-maatschappelijk is er waarschijnlijk geen dorp zo ondernemend als Boerdonk: vacatures voor vrijwilligers zijn er niet. Die heeft het dorp, zo klein maar actief als het is, altijd in overvloed.


Boerdonk: klein, maar actief

Klein als het is, herbergt Boerdonk een aantal mooie, ambitieuze bedrijven. Kanters Groenvoorziening bijvoorbeeld is een landelijk actief bedrijf en Boerderij Leekzicht is een landelijke trekpleister voor groepsuitjes en teambuilding evenementen. Daarnaast barst Boerdonk van de kleinere ondernemingen en wonen er verschillende ondernemers die een florerende zaak buiten Boerdonk hebben, waar regelmatig ook vacatures te vinden zijn.

Vind jij je vacature in Boerdonk?

Ondernemend Boerdonk biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Boerdonk biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Boerdonk naast zijn vacatures te bieden?

Veel meer. Het dorp rijgt evenement aan evenement en zet zichzelf daarmee in Meierijstad ijzersterk op de kaart. Evenementen als TrekkerTrek en Buffelrun zijn strak georganiseerd, trekken deelnemers van heinde en ver en vallen steevast in de prijzen bij beoordelingen op internet. Maar ook de recente aanleg van de Kloostertuin, met daarin het prachtige beeld van de zusters van Boerdonk, is een sterk staaltje gemeenschapszin: schouders eronder en zorgen dat het er komt. Punt.