Vacatures in Boskant

Boskant draagt zijn naam met eer. Het dorp wordt omgeven door bossen en bomen en biedt natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars in ieder jaargetijde heel veel moois. De economische bedrijvigheid is nog altijd vooral agrarisch van aard. Andere bedrijvigheid concentreert zich met name in buurdorp Sint-Oedenrode. Toch biedt ook Boskant vacatures, met name in de groene hoek. Die vacatures vind je uiteraard als eerste hier, op Werk in Meierijstad.


Boskant: werken in het groen

Zeg je Boskant, dan zeg je – als het om economische bedrijvigheid gaat – automatisch ook Van den Berk Boomkwekerijen. Dit bedrijf, dat verschillende percelen met bomen rondom Boskant en Sint-Oedenrode heeft liggen, is een van de grotere boomkwekerijen in Europa en daarmee voor Boskant een belangrijke werkverschaffer. Overigens telt het dorp meerdere kwekerijen, die samen met Van den Berk voor aardig wat werkgelegenheid en vacatures zorgen.

Vind jij je vacature in Boskant?

Ondernemend Boskant biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Boskant biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Boskant naast zijn vacatures te bieden?

Veel meer. Maar dat mag uit bovenstaande verhaal al duidelijk zijn: het gebied rondom Boskant is ongelofelijk divers en mooi. Boskant en omgeving is een trekpleister voor fietsers en wandelaars die zich unaniem en telkens weer laten verbazen door de bijna wonderlijke schoonheid van het Groene Woud. En Boskant zelf? Dat geniet mee en presenteert zich als een dorpse, gastvrije en ondernemende gemeenschap.