Vacatures in Olland

“Samen maken we er iets skôns van”, is het credo van Olland. En dat doen ze. Het dorp typeert zich door een mooie mix van Noord-Brabantse gemoedelijkheid en ondernemersdrift. Het gevoel van samen de schouders eronder zetten, zodat we – ook al zijn we klein – het samen toch goed kunnen hebben. Het is goed in Olland. Goed wonen en goed werken. En als er vacatures zijn, dan vind je die uiteraard als eerste hier, op Werk in Meierijstad.


Olland: relatief veel ondernemerschap

Is Olland ondernemend? Jazeker. Het dorp telt 1.100 inwoners en maar liefst zo’n 125 inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel. Daar zitten veel ZZP’ers bij, een aantal agrarische ondernemers en verschillende ondernemers in de horeca, waaronder een minicamping en meerdere B&B’s. Een winkel heeft het dorp helaas niet meer, maar de ondernemende Ollander maalt daar niet meer om: samen maken ze er toch wel iets skôns van.

Vind jij je vacature in Olland?

Ondernemend Olland biedt vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Eerde biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Olland naast zijn vacatures te bieden?

Olland is omgeven door prachtige natuur, die liefhebbers uit heel Nederland naar Noord-Brabant trekt en in Olland of omgeving hun overnachting vinden. Daarnaast is Olland voor zijn beperkte inwoneraantal een opvallend actieve gemeenschap, waar de mensen zich met liefde en plezier samen inzetten om het er samen goed te hebben. Het gezonde verenigingsleven en de diversiteit aan activiteiten zijn er mooie voorbeelden van.