Vacatures in Horeca / Recreatie

Vacatures in de horeca en recreatie in Meierijstad? Die vind je hier! Wij hebben de leukste banen voor je verzameld. Er is volop werkgelegenheid voor enthousiaste chef koks, bedieningsmedewerkers, afwashulpen, restaurant managers, bedrijfsleiders en projectleiders in Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel. Bekijk onderstaand onze vacatures. En solliciteer snel en eenvoudig online. 

Bekijk alle vacatures in Meierijstad

Benieuwd of er nog andere leuke functies zijn in Meierijstad? Bekijk dan ons complete vacature-aanbod. Onze vacaturesite wordt regelmatig aangevuld met leuke banen. Het voordeel van werken in de horeca of recreatie sector is dat er naast fulltime medewerkers ook vaak gezocht wordt naar parttimers en werknemers voor bijbanen en vakantiewerk.

In de weekenden, wanneer het extra druk is bij catering-bedrijven, restaurants en evenementenbedrijven, zoeken zij extra handjes in de vorm van weekendhulpen en parttime medewerkers. In Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel en omgeving is dan ook genoeg werk te vinden in deze branche. Of bekijk direct vacatures bij cateraar Maison van den Boer, Restaurant Montimar en Event Facility Group.