Vacatures in Wijbosch

Wijbosch was een aantal jaren geleden een ‘doorvoerhaven’, het dorp waar je doorheen reed als je van Veghel naar Schijndel ging of andersom. Met de aanleg van een rondweg is het een stuk rustiger geworden in het dorp en is het wonen er een stuk prettiger op geworden. Wijbosch is weer het rustieke deel van Schijndel geworden dat het ooit was; zelfstandig, maar in voorzieningen volledig gericht op haar buurdorp. Met relatief weinig bedrijfsleven dus ook. Maar als er vacatures zijn, dan vind je die uiteraard als eerste hier, op Werk in Meierijstad.


Wijbosch: veel werkgelegenheid dichtbij

Wijbosch ligt strak tussen het Schijndelse industrieterrein Duin en het dorp Schijndel in. Bijna onopgemerkt, als je niet van het bestaan van het dorp weet. De inwoner van Wijbosch weet wel beter: het is goed wonen in dit Brabantse dorp, waar je de rust en de gemakken van het leven in een klein dorp ervaart, maar alle andere woon- en werkvoorzieningen, inclusief banen en vacatures, op slechts een steenworp afstand van je huis vindt.

Vind jij je vacature in Wijbosch?

Ondernemend Wijbosch biedt dus relatief weinig vacatures, maar biedt heel nabij volop kansen op het vinden van een passende baan. Naast vacatures vindt je er ook stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Wijbosch naast zijn vacatures te bieden?

Het antwoord hebben we hierboven eigenlijk al gegeven: Wijbosch is een prachtige plaats om te wonen, met verschillende voorzieningen in sport en spel binnen de eigen kern, met alle andere voorzieningen op een steenworp afstand en grenzend aan prachtige natuur, zodat je vanuit het dorp binnen enkele minuten een fraaie, landelijke en ongerepte wereld binnen kunt stappen.