Vacatures in Mariaheide

Mariaheide was ooit het koppelstuk dat Uden en Veghel met elkaar verbond. Met de aanleg van de A50 en daarmee het afwaarderen van De Weg, de doorgaande weg door Mariaheide, kwam het dorp dat bijna 1.600 inwoners telt meer op eigen benen te staan en misschien ook wel meer tot zijn recht. Voor het oog van de buitenwacht onttrok het dorp zich weliswaar van de wereld, maar keek je beter dan zag je het dorp opveren: gemoedelijkheid is er nog altijd troef, maar met volop ruimte voor ondernemersdrift en dus voor vacatures.


Mariaheide: spil tussen Uden en Veghel

Het mooie aan het ondernemersklimaat in Mariaheide is de enorme diversiteit. Er zitten bedrijven van uiteenlopend kaliber, die allemaal één ding gemeen lijken te hebben: ze zijn bovenlokaal georiënteerd. Dat heeft misschien met de ligging van het dorp te maken. Ze horen statutair bij Meierijstad, maar voelen zich nauw verwant ook met Uden. Dat biedt kansen, denken ze in Mariaheide. En dus zie je veel ondernemerschap en regelmatig ook vacatures passeren.

Vind jij je vacature in Mariaheide?

Ondernemend Mariaheide biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Mariaheide biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Mariaheide naast zijn vacatures te bieden?

Zeg je Mariaheide, dan zeg je snel ook muziek. Monsters of Mariaheide is een van de laatste der Mohikanen in het land van de kleine rockfestivals: waar niet modewoord beleving centraal staat, maar ‘gewoon’ de muziek en ‘gewoon’ de mensen. Rock om Ringoven is het jongere zusje van het festival: klein, gemoedelijk en ontzettend gezellig. Precies ook waar Mariaheide voor staat.