Productie Vacatures - Veghel

Door de ligging aan de Zuid-Willemsvaart en aan de A50 is Veghel een aantrekkelijke plaats voor bedrijven om zich te vestigen. Voornamelijk productiebedrijven en fabrieken zijn hier volop te vinden. Veghel biedt dan ook veel werkgelegenheid in de productie

Wat ga je doen in de productie?

Dat verschilt per bedrijf en per functie. Als productiemedewerker kan het zijn dat je bijvoorbeeld voedingsmiddelen verpakt, producten assembleert of de productiemachine bedient. Het is veelal van belang dat je een aanpakker en flexibel bent. Bij sommige bedrijven wordt er in ploegendiensten gewerkt. Dat betekent dat er ook 's avonds of in het weekend wordt doorgewerkt. Hiervoor ontvang je dikwijls extra toeslagen.

Productie werk in Veghel en omgeving

Op onze site WerkinMeierijstad.nl vind je snel een baan die bij jou past. Je kan eenvoudig filteren op plaats, opleidingsniveau en branche (bijvoorbeeld Industie/Productie). Leuke vacature gezien? Via onze site kan je direct online solliciteren.

Welke Veghelse productiebedrijven zoeken regelmatig werknemers?

Er zijn relatief veel productiebedrijven in Veghel. Onderstaand een greep uit Veghelse bedrijven die regelmatig productiemedewerkers zoeken:

Selected Brewing Ingredients BV

Smink Group

Intracare BV in Veghel

BaanTreffers Uitzendbureau

Alumiant in Veghel (ramen, deuren, schuifpuien)

Van Uden Kaarsen

 Bekijk alle productievacatures