Vacatures in Nijnsel

Op zoek naar een werk in Nijnsel? Onderstaand een overzicht van alle vacatures. Er zijn regelmatig mooie parttime en fulltime banen te vinden in Nijnsel op verschillende functieniveaus. Maar ook de omliggende dorpen zoals Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel bieden volop werkgelegenheid. WerkinMeierijstad.nl is dé vacaturesite voor het vinden van werk in de regio.

Overzicht van vacatures in Nijnsel

Geen passende baan gevonden?

Bekijk dan de vacatures in alle plaatsen binnen gemeente Meierijstad. Je vindt dan snel een leuke functie vlakbij Nijnsel. Er is aanbod in verschillende branches zoals administratief, bouw, techniek, sales, marketing, logistiek en ICT. Je kan daarnaast eenvoudig filteren op parttime, fulltime of tijdelijke banen en op opleidingsniveau. Maar Nijnselse bedrijven zijn ook met regelmaat op zoek naar stagiaires, vakantie- en oproepkrachten.

Bedrijven en werkgelegenheid

Nijnsel is een klein dorp met 2.600 inwoners. Het ligt aan de A50, vlakbij Sint-Oedenrode en maakt deel uit van gemeente Meierijstad. Nijnsel heeft een relatief groot bedrijventerrein, dat met de komst van de A50 alleen maar in omvang en diversiteit is gegroeid. Het terrein bleek al snel een ideale plek te voor bedrijven om zich onder de rook van Eindhoven, in relatieve rust, te ontwikkelen. Daardoor telt Nijnsel een grote werkgelegenheid waardoor er regelmatig nieuwe vacatures te vinden zijn.

Wat heeft Nijnsel naast zijn vacatures te bieden?

Nijnsel is een prettige plaats om te wonen. Het is een rustig dorp met diverse voorzieningen op geringe afstand. Want op 3 kilometer afstand vind je Sint-Oedenrode met een bloeiend en gezellig centrum vol winkels en horeca. Een toeristische lokker is ongetwijfeld buurtschap Vressel, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en waar je met de Vresselse Hut een pracht van een pleisterplaats hebt.