Vacatures in Nijnsel

Met de aanleg van de A50 in 2003 is Nijnsel eindelijk weer zichzelf kunnen worden. Voor die tijd werd het dorp lange tijd geregeerd door passerend verkeer, dag en nacht, van Veghel naar Eindhoven en andersom. Met de A50 deed het dorp zijn naam, die ‘nieuwe woonplaats’ betekent, weer eer aan: het leefde op. Anno nu telt Nijnsel serieus mee. Het heeft voor 2.600 inwoners een opvallend volwassen bedrijventerrein waar je een grote diversiteit aan bedrijven vindt. Dat geldt ook voor de vacatures, die je uiteraard als eerste hier vindt, op Werk in Meierijstad.


Nijnsel:

Veel retail vind je niet in Nijnsel. Dat komt omdat het dorp bijna tegen Sint-Oedenrode met zijn bloeiende centrum aan ligt. Daar staat tegenover dat Nijnsel een relatief groot bedrijventerrein heeft, dat met de komst van de A50 alleen maar in omvang en diversiteit is gegroeid. Het terrein bleek al heel snel een ideale plek te zijn voor bedrijven om zich onder de rook van Eindhoven, maar in relatieve rust, te ontwikkelen. Daardoor telt Nijnsel een relatief grote werkgelegenheid, met regelmatig ook mooie vacatures.

Vind jij je vacature in Nijnsel?

Ondernemend Nijnsel biedt geregeld vacatures en daarmee kansen op het vinden van een passende baan, met name een baan in kleinere, maar ambitieuze omgevingen. Maar Nijnsel biedt veel meer dan enkel vacatures, zoals stageplaatsen, mogelijkheden tot begeleid werken, vakantiewerk en tijdelijke banen. Ook die willen we op onze site laten zien, naast de vacatures, zodat Werk in Meierijstad de startplek wordt voor iedereen die een vacature heeft en iedereen die een baan zoekt.

Wat heeft Nijnsel naast zijn vacatures te bieden?

Nijnsel staat bekend als een prettige plaats om te wonen. Met 2.600 inwoners woon je in een redelijk groot dorp, met alle voorzieningen heel dichtbij en met prachtig groen om de hoek. Toeristische lokker is ongetwijfeld buurtschap Vressel, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en waar je met de Vresselse Hut een pracht van een pleisterplaats hebt.