Greenwinner B.V.

Greenwinner B.V.

Schijndel


Rene Smits

rene.smits@greenwinner.nl

088-1300 204


Molendijk-Zuid 23C, Schijndel

Over Greenwinner B.V.

Greenwinner is adviseur en marktleider op het gebied van verduurzaming van vastgoed. Samen met onze opdrachtgever(s), architecten, ontwikkelaars en overheid komen wij tot slimme, passende oplossingen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG).
Greenwinner is bovendien een innovatieve organisatie. We volgen ontwikkelingen in de branche op de voet en zijn niet bang nieuwe toepassingen in te zetten als we zien dat die werken.

“Iedereen moet verduurzamen.
Dat is ons uitgangspunt en onze visie.”

Wat betekent dat voor onze klanten:
Verduurzaming van gebouwen vergt een optimale combinatie van oplossingen en producten. Het is belangrijk dat men krijgt wat wordt verwacht: een woning met een hoog comfort en een energielabel A.
Greenwinner denkt mee met woningbouwverenigingen, vastgoed- en prefabontwikkelaars, grootverbruikers PV en particulieren, van bouwtekening tot uitvoering, om te komen tot de beste oplossing.

Wat is onze werkwijze:
Greenwinner is adviseur en leverancier. Dat betekent dat we van begin af aan mee kunnen denken met architecten over de beste oplossingen en dat we deze grotendeels ook kunnen leveren. Ons innovatieve karakter maakt dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.


Ons team:
Ons team bestaat uit samenwerkende specialisten die al jarenlang ervaring hebben in duurzame vastgoedontwikkeling. Onze roots liggen bij ontwikkeling van toegepaste technieken.
Door de diversiteit en ervaring die wij met ons team vertegenwoordigen,
durven wij ons professional in duurzaam comfort te noemen.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van verwarming, zonnepanelen en omvormers (PV panelen), warm water voorzieningen, ventilatietechnieken en installatie.