Vraag & Antwoord Werkgevers

 • De site kent een sterk groeiend aantal bezoekers.
 • U ontvangt sollicitaties van kandidaten uit de regio; deze mensen spreken de taal, kennen de regio, gaan minder snel elders werken ivm reistijd/reisafstand en hebben over het algemeen een goede werkmentaliteit.
 • Binnen 5 minuten registreren en plaatsen; vacature is direct zichtbaar.
 • Iedere vacature staat 60 dagen online en kunt u op ieder moment aanpassen of verwijderen.
 • Eigen beheer van de vacature(s) en sollicitaties van kandidaten
 • Plaatsen is heel voordelig: slechts € 149,- euro.
 • Alle vacatures op onze vacaturesite zijn automatisch geoptimaliseerd zodat deze worden getoond in Google for Jobs.
 • Nieuwe vacatures worden elke week naar alle werkzoekenden gemaild die zich hebben aangemeld voor de Job Alert.
 • Betalen op rekening is mogelijk. Uw vacature staat direct online.

Eén vacature plaatst u al voor slechts € 149,-. Neemt u meerdere plaatsingen tegelijk af, dan gelden ook nog eens aangepaste tarieven:

 • 1 plaatsing €149,-
 • 3 plaatsingen €139,-
 • 5 plaatsingen €129,-
 • 10 plaatsingen €119,-

Alle prijzen zijn per plaatsing en exclusief btw.

Jazeker, deze optie van doorlopende jaarplaatsing is zelfs heel voordelig. Voor slechts €495,- per jaar blijft uw vacature een heel jaar onder de aandacht en dus online. Deze plaatsing wordt ook nog om de 60 dagen automatisch geüpdatet en opnieuw naar 'boven' gehaald. Het is logischerwijs niet mogelijk om, zonder overleg met werkinmeierijstad, de functietitel tussentijds aan te passen. Dus het is wel een eis dat het daadwerkelijk ook om dezelfde functie gaat.
Meld u op de site aan als werkgever. U wordt daarna gevraagd om een aantal bedrijfsgegevens in te vullen. Kies daarna uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord). Klik op akkoord/verzenden en u heeft uw eigen account. Binnen dat account kunt u credits kopen, direct vacatures plaatsen en vacatures beheren/aanpassen. Ook sollicitaties op vacatures komen in dit privé werkveld terecht.
U kunt eenvoudig direct betalen via IDeal, CreditCard of PayPal. Maar het is ook mogelijk om direct credits te kopen op basis van factuur. Als u het gewenste aantal vacatures hebt ingevuld klikt u in dat geval op de button 'betaal per factuur'. De credits worden aan uw account toegevoegd en u ontvangt direct een mail met de factuur. U kunt dan de vacature meteen plaatsen. Het bedrag dient u binnen 14 dagen over te maken.
Als u een of meerdere credits op uw account heeft, klik dan op de button 'plaats een nieuwe vacature'. Volg daarna eenvoudigweg de instructies. Een aantal invulvelden zijn verplicht (zoals dienstverband, standplaats en branche), de overige invulvelden zijn niet verplicht (salaris, opleidingsniveau). Bent u klaar met invullen? Klik dan op ‘plaats vacature’. Deze verschijnt direct online. U kunt uw advertentie in uw Dashboard op ieder moment aanpassen.
Uw vacature blijft 60 dagen online staan. Is de vacature eerder ingevuld dan kunt u de vacature zelf verwijderen.
Wanneer u uw credits heeft gekocht, blijven deze 2 jaar geldig om te plaatsen.
Zodra een kandidaat op uw vacature solliciteert, krijgt u direct een mail van WerkinMeierijstad.nl. U wordt dan doorverwezen naar uw eigen account. Daar kunt u het cv, de contactgegevens en de motivatie van de kandidaat bekijken. In uw account kunt u alle sollicitaties zien en beheren. Het is aan u om te reageren. Dat kan een uitnodiging zijn of een afwijzing. De sollicitaties blijven in uw account staan.
Werkinmeierijstad heeft een groot regionaal bereik. De bedrijfs- en contactgegevens zijn open en transparant. De ervaring is dat ongeveer de helft 'indirect' solliciteert. Dit kan telefonisch zijn, via een directe mail naar de contactpersoon of via de website van uw bedrijf.
Ja zeker. Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zsm contact met u op om samen een vacature te plaatsen, geheel gratis.

WerkinMeierijstad wordt hoofdzakelijk bekeken door mensen die in Meierijstad wonen en/of hier willen werken. Het bereik gaat echter relatief ver. Wij hebben namelijk een betaald abonnement op een tiental landelijke vacaturesites, waaronder indeed.nl. Alle vacatures worden hierop doorgeplaatst, zodat deze ook hier prominent naar voren komen. Dat zorgt voor extra traffic naar uw vacature.

Daarnaast is WerkinMeierijstad ook op social media erg actief. Nieuwe vacatures passeren wekelijks op Twitter, Facebook en LinkedIn, helemaal gratis.

Ja, alle vacatures die op onze site worden geplaatst zijn direct geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Technische kennis van structured data is dus overbodig. Onze site is zo ingericht dat er automatisch structured data wordt gekoppeld aan uw vacature zodat de vacature wordt getoond in Google for Jobs.
Stuur uw vraag per mail en u ontvangt een reactie op uw vraag. Tijdens kantooruren, van 09.00 tot 17.00 uur, kunt u ook bellen met Luc Vaessen (0413411024).