Vacatures in Marketing / Sales

WerkinMeierijstad.nl is een vacaturesite speciaal voor gemeente Meierijstad. Alle openstaande functies in Sales en Marketing in Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel en omliggende dorpen verzamelen wij op deze website. Veel gevraagde functies zijn marketing coordinator, account manager, medewerker binnendienst, verkoper, office manager, online marketeer en meer. Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct en gratis online.

Actuele vacatures in Meierijstad:

Waarom WerkinMeierijstad.nl?

Wij zijn de enige vacaturebank die zich exclusief richt op gemeente Meierijstad. Je vindt hier leuke functies bij jou om de hoek. Je hoeft niet meer in file staan en je bespaart reistijd. Dit zorgt voor meer prive-tijd en vermindert daarnaast de impact op het milieu. In Meierijstad zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd die regelmatig op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers. Dit zijn grote bedrijven zoals Vanderlande, Mars en Jumbo. Maar ook webshops, winkels, uitzendbureaus en uiteraard de gemeente Meierijstad zelf.

Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures

Wil je de nieuwste Sales en Marketing vacatures uit Meierijstad automatisch in je mailbox ontvangen? Maak dan een gratis Job Alert aan. Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen. Tevens kan je ervoor kiezen om ook vacatures uit Uden en Boxtel te ontvangen.