VINCI Energies Netherlands B.V.

VINCI Energies Netherlands B.V.

Veghel


Liesbeth Herwig

liesbeth.herwig@vinci-energies.com

0615822017


Mountbattenweg 19, Veghel

Over VINCI Energies Netherlands B.V.

VINCI Energies in het kort
In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data. Dat doen we om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om drie belangrijke thema’s te ondersteunen: sustainability via digitale transformatie en de energietransitie.
In Nederland werkt VINCI Energies vanuit 65 business units onder de merken Actemium, Axians én Omexom en een aantal lokale merken. Onze merken zijn breed gespecialiseerd in industriële dienstverlening, ICT en automatisering, elektriciteitsnetwerken én in het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. Op deze expertisegebieden bieden ze advies, ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud. Ze leveren oplossingen op maat om opdrachtgevers te helpen bij de uitrol van technologieën die toegevoegde waarde leveren.
Onze passie: waarde creëren voor onze klanten en de samenleving met zorg voor de planeet. We realiseren ons dat we werken in, voor en door de samenleving door onze wijze van organiseren en werken waarin de mens en de menselijke maat en veiligheid centraal staan. Dit brengen we onder andere tot uiting in onze kernwaarden en door MVO te integreren in corporate social responsibility.
Onze identiteit wordt gevormd door onze gedrevenheid voor techniek, ons netwerk van gedecentraliseerde business units, onze kernwaarden, onze managementfilosofie en platte organisatiestructuur, samenkomend in de VINCI Energies Way of Life.

Huidige vacature(s) bij VINCI Energies Netherlands B.V.