Van Lith Supplies - One-stop-office-shop.nl

Van Lith Supplies - One-stop-office-shop.nl

Veghel

http://www.vanlithsupplies.nl


Roel

roel@vanlithsupplies.nl

0413-310130


De Amert 132, Veghel

Over Van Lith Supplies - One-stop-office-shop.nl

Van Lith Supplies is de kantoorspecialist gevestigd in Veghel. Vanuit de lokale vestiging in Veghel met 1000m2 winkel/showroom en een centraal magazijn met zo’n 20.000 voorradige artikelen, worden service en goederen door heel Nederland geleverd.

Onderdeel van Van Lith Supplies is het online platform www.one-stop-office-shop.nl. Dit is het bestelplatform voor zowel vaste als nieuwe relaties. Het assortiment en de online afname is sterk groeiende en daarmee ook ons jonge team.


Onderdelen van Van Lith Supplies:

.Kantoor & Facilitair
Wij voorzien bedrijven van alle benodigdheden buiten hun corebusiness: alle kantoor-, kantine- en sanitaire bedrijfsartikelen, meubelen en printers.

.Projectinrichting
Wij creëren efficiënte en gezonde werkplekken, afgestemd op werkvormen vanuit een ruim aanbod kantoormeubelen. Wij begeleiden of nemen het gehele traject uit handen van schets tot realisatie met ergonomisch advies als nazorg.

.Document Solutions
Door documentstromen te analyseren kunnen wij tijd en kosten reduceren binnen organisaties. Dit doen we doormiddel van snelle print-, scan- en archiveeroplossingen en transparante serviceovereenkomsten. Met een eigen snelle servicedienst onderhouden wij printerparken en zijn wij flexibel in beheer.

.Visual Solutions
Van 24/7 scherm tot 80” touchscreens ‘we make it visual’. Vanuit onze showroom presenteren wij diverse visuele oplossingen voor bedrijfspresentaties en groepsvergaderingen.