One Stop Office Shop

One Stop Office Shop

Veghel


Roel van Lith

roel@one-stop-office-shop.nl

0612861051


De Amert 132, Veghel

Over One Stop Office Shop

Het team van One Stop Office Shop bestaat uit diverse kantoorspecialisten. Vanuit de vestiging in Veghel met 1400m2 winkel, meubelshowroom en magazijn worden service en oplossingen geboden aan bedrijven en organisaties in Nederland en België. Vanuit diverse meubelfabrikanten worden goederen vanuit Veghel gedistribueerd en op de gewenste datum gemonteerd. Vanuit een centraal magazijn met zo’n 25.000 voorradige kantoor- en kantineproducten worden orders in heel Nederland en België geleverd.
Het assortiment wordt dagelijks uitgebreid en het bedrijf is sterk groeiende en daarmee ook ons jonge team.

Onderdelen van One Stop Office Shop bestaat:

.Kantoor & Facilitair
Wij voorzien bedrijven van alle benodigdheden buiten hun corebusiness: alle kantoor-, kantine- en sanitaire bedrijfsartikelen, meubelen en printers.

.Projectinrichting
Wij creëren efficiënte en gezonde werkplekken, afgestemd op werkvormen vanuit een ruim aanbod kantoormeubelen. Wij begeleiden of nemen het gehele traject uit handen van schets tot realisatie met ergonomisch advies als nazorg.

.Document Solutions
Door documentstromen te analyseren kunnen wij tijd en kosten reduceren binnen organisaties. Dit doen we doormiddel van snelle print-, scan- en archiveeroplossingen en transparante serviceovereenkomsten. Met een eigen snelle servicedienst onderhouden wij printerparken en zijn wij flexibel in beheer.

.Visual Solutions
Van 24/7 scherm tot 80” touchscreens ‘we make it visual’. Vanuit onze showroom presenteren wij diverse visuele oplossingen voor bedrijfspresentaties en groepsvergaderingen.

Kortom één one-stop-shop voor kantoor!

Huidige vacature(s) bij One Stop Office Shop