Van Egmond Groep

Van Egmond Groep

Veghel


Hein Manders

sollicitaties@vanegmond.nl

0413 387 230


Eisenhowerweg 11, Veghel

Over Van Egmond Groep

Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven, namelijk: Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum.

Naast dat we producten en diensten leveren op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering doen we meer. Zo houden we de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en zetten deze informatie om in innovatieve tools en nuttige trainingen binnen diverse sectoren en industrieën.

Elektrogroothandel
We zijn meer dan een groothandel. Zo bieden we naast het leveren van producten en systemen ook advies. Wij zijn uw kennispartner van ontwerp tot en met levering, bij de installatie, de inbedrijfstelling en instandhouding. We zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar. We leveren ook diensten en mogelijkheden op het gebied van efficiënte engineering, e-business en logistiek maatwerk.


Van Egmond Industriële Automatisering
We zijn actief op het gebied van industriële dienstverlening in alle sectoren. Software Engineering, hardware engineering en de bouw van laagspannings- energieverdelers zijn hierbij de kernactiviteiten als totaalleverancier voor machinebouwers, zelf installerende industrie en installateurs.


Kenniscentrum
Van Egmond Groep biedt twee soorten opleidingen aan, reguliere opleidingen en maatwerkopleidingen. Wij zijn uw partner om de best passende leerervaring te bieden of te ontwikkelen. Ook houdt ons kenniscentrum zich bezig met R&D-activiteiten en ontwikkelt het diverse tools die aansluiten op de sterk veranderende en steeds veeleisender wordende markt.