Van Boekel

Van Boekel

Zeeland


Miriam van Hout

m.vanhout@vanboekel.com

06-30725391


Voederheil 3, Zeeland

Over Van Boekel

Welkom bij Van Boekel

Als bouwbedrijf voor grond-, weg- en waterbouw (GWW) en utiliteitsbouw staat Van Boekel garant voor maatwerk. Van Boekel is specialist in complexe projecten, we doen wat anderen niet kunnen, durven en willen. Daarbij verzorgt Van Boekel gehele projecten; van ontwerp tot realisatie.
Door de interne kennis en meer dan 50 jaar ervaring is Van Boekel in staat om over de gehele breedte van een bouwtraject partner te zijn. Denk hierbij aan projecten in de civiele-, cultuur- en betontechniek en utiliteitsbouw.
Bedenken, bespreken, bouwen

Bij een aannemer wordt vooral gedacht aan bouwen. In het verleden lag bij een aannemer hier inderdaad de nadruk op. Tegenwoordig wordt deze nadruk meer en meer verschoven naar het voortraject, bedenken dus. Van Boekel heeft gedreven engineers in dienst welke graag met u meedenken om uw project vorm te geven. Wanneer de engineeringsfase is doorlopen wordt het product besproken, met u, maar wanneer gewenst ook met belanghebbende en belangstellende. Dit is misschien wel de belangrijkste fase voor het succesvol slagen van uw project. Met onze ervaring op het gebied van project- en procesmanagement zijn wij in staat processen en procedures voor u te begeleiden om vervolgens te realiseren. We zijn aannemer in hart en nieren en bedenken, bespreken en bouwen graag mooie projecten samen met u.