ThermoNoord

ThermoNoord

Zaltbommel


Jasper van Dinther

j.dinther@plieger.nl

+31418682579


Koxkampseweg 6, Zaltbommel

Over ThermoNoord

Onze geschiedenis
ThermoNoord is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger-groep.

De hoofdvestiging van ThermoNoord staat in Gorredijk. De nevenvestigingen staan in Groningen, De Goorn, Putten, Veghel en Gorinchem. ThermoNoord telt bijna 100 medewerkers.

We zijn thuis in vele branches en zijn de laatste jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van airconditioning, warmwater en luchttechniek.

De klimaatafdeling van ThermoNoord is o.a. distributeur van het fabrikaat Fujitsu airconditioningsapparatuur. Wij werken samen met diverse partners. Dit resulteert in een landelijke dekking qua service- en reparatiewerkzaamheden.

ThermoNoord is een onderdeel van de Plieger groep. ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.

De kwaliteit van onze producten, diensten, medewerkers en samenwerkingsverbanden is voor ons ook de basis voor duurzaam ondernemen. Zoals ook uit de missie en visie blijkt, streven we ernaar om, samen met onze leveranciers en klanten, te komen tot een zo energie-efficiƫnt mogelijke installatie. Dit bereiken we door middel van het aanbieden van energiebesparende concepten, producten die gebruik maken van duurzame energiebronnen en door het delen van kennis met onze leveranciers en klanten, Daarnaast werken we ook aan de verduurzaming van onze eigen bedrijfsvoering.