Mars Nederland

Mars Nederland

Veghel


Taylorweg 5, Veghel

Over Mars Nederland

Werk. Maak je ambities waar. En besef dat een bedrijf niet alleen draait om winst maken. Dat is de filosofie van Mars. En de kans die we al onze medewerkers bieden. Een kans om meer betekenis te geven aan wat je doet, voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor de planeet.

Wat je hier vindt is uitdagend, interessant werk. Je krijgt wat je nodig hebt om topprestaties te leveren en je krijgt de beste mensen om je heen om je daarbij te helpen. En behalve dat je bijdraagt aan een nog betere bedrijfsvoering en een mooie carrière voor jezelf opbouwt, werk je ook mee aan een moderner bedrijf dat duurzaamheid stimuleert.

Want het gaat nooit over één persoon, één project of één merk alleen. Het gaat over hoe je alles kunt meenemen wat binnen je bereik ligt en hoe we er op lange termijn wederzijds de vruchten van kunnen plukken. Het gaat over ideeën hebben. En idealen. Voorbereid zijn op een mogelijk falen omdat succes nastreven inhoudt dat we er allemaal beter van zullen worden. Het is die mix van integriteit en ambitie die van Mars zo een bijzondere werkplek maakt. En waarom hier werken altijd meer dan alleen een baan is.