Losberger De Boer

Losberger De Boer

Alkmaar


Klaartje Berghuis

klaartje.berghuis@losbergerdeboer.com

072-54754238


Laanenderweg, 11, Alkmaar

Over Losberger De Boer

Wij zijn Losberger De Boer, aangenaam kennis te maken! Wij zijn de absolute eindbaas op het gebied van de productie, verkoop, verhuur en bouw van volledig ingerichte tijdelijke accommodaties voor grote (internationale) evenementen en bedrijven. We zijn wereldwijd actief en hebben meer dan 900 collega’s en 20 verkoopkantoren op 4 continenten.

Je komt onze ‘ruimteoplossingen’ tegen op evenementen als Lowlands, de Nijmeegse Vierdaagse, KLM Open, EK & WK Hockey, Tour de France, Ocean Race, het Mobile World Congress en de Farnborough Airshow. Onze bedrijfsruimte wordt gebruikt op Schiphol, bij de RAI, Heineken en vele andere bedrijven. Tot slot verkopen we zogeheten ‘Rapid Deployment Space’ aan de Ministeries van Defensies van diverse landen en aan hulporganisaties.

Naast wat we doen, vinden we het ook belangrijk hoé we dit doen. Wij zijn gekomen waar we nu zijn door de beste te willen zijn, door te gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid. Ons motto is ‘committed to your success’, en zo werken we ook écht.