Hobij

Hobij

Veghel


Heilig Hartplein 1, Veghel

Over Hobij

HOBIJ is een uitzendbureau, waar sinds 1995 vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland onze gedreven medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten. Door onze jarenlange ervaring trekken wij goed opgeleide Europese werknemers uit binnen- en buitenland voor onze opdrachtgevers aan.

Meer dan 2500 arbeidskrachten en sinds 2016 ook enkele robots zijn dagelijks aan de slag via HOBIJ, voor Nederlandse bedrijven in de sectoren waarop wij ons focussen: (food)industrie, techniek en logistiek.

HOBIJ groeit explosief. De koers die het bedrijf uitstippelde, heeft geleid tot meerdere successen. Zo is in oktober 2016, HOBIJ voor het 2de jaar op rij verkozen tot FD Gazellen. Deze awards worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Missie: Het positief beinvloeden en verbeteren van het leven van mensen en het ondersteunen van bedrijven in de (food)industrie, logistiek en techniek bij het bereiken van de doelstellingen door ze te ontzorgen en te inspireren.

Voor bedrijven houdt dit onder andere in om samen met HOBIJ effort te steken in MVO en goed werkgeverschap.

Kort vertaald: ‘Never stop growing’.