Bouwservice Van de Moosdijk bv

Bouwservice Van de Moosdijk bv

Schijndel

www.bouwservicevandemoosdijk.nl


Edisonweg, 25, Schijndel

Over Bouwservice Van de Moosdijk bv

Bouwservice Van de Moosdijk is een gerenommeerd bouwbedrijf uit Sint Oedenrode.
We zijn een klein, vakkundig bouwbedrijf, met bijna 20 jaar ervaring in de bouw. Of het nu gaat om de complete nieuwbouw van een villa of twee-onder-een kap woning, vrijstaand landhuis of aanbouw bij een tussenwoning of een kleine verbouwing van de zolderkamer, bij Bouwservice Van de Moosdijk bent u hiervoor aan het juiste adres.

Heeft u zojuist een kavel aangekocht en bent u benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Bel ons en wij helpen u graag op weg. Van de eerste voorbereidingen met ontwerp tot de laatste spijker. Zelfs uw interieurwerk kunnen we voor u verzorgen, alles op maat gemaakt.
Het meedenken met de klant en oplossingen bieden daar waar u ze nodig heeft, maakt onze manier van werken echt maatwerk. Geen enkel huis, verbouwing of kast is hetzelfde en daarom vraagt dat om klantgericht werken met de juiste kwaliteit voor de juiste prijs. Wij maken een transparante offerte, duidelijk en overzichtelijk.

Doordat wij op deze open manier werken, kunnen wij de kwaliteit van ons werk waarborgen en staat persoonlijke aandacht nog voorop. Bel gerust eens voor een vrijblijvende offerte of ander inzicht bij een van uw bouwproblemen.