Bouwbedrijf van de Ven BV

Bouwbedrijf van de Ven BV

Veghel


Giel van de Weijer

gvandeweijer@bouwbedrijfvandeven.nl

06-12029676


Erpseweg 3, Veghel

Over Bouwbedrijf van de Ven BV

Welkom bij de leukste bouwfamilie van Nederland!
Bouwbedrijf van de Ven groeit. Dat schept volop kansen en vacatures die bij jou aansluiten. Werken bij van de Ven betekent dat je deel uitmaakt van een hechte familie. Ons bedrijf kenmerkt zich door lange dienstverbanden. In voortvarende tijden, maar ook wanneer het economisch even tegen zit. En heb je de ambitie om door te groeien? Dan zit je bij ons goed! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te leren, om bij te scholen en om jezelf verder te ontwikkelen. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom geven we continu aandacht aan de best mogelijke arbeidsomstandigheden. Met resultaat, want het zorgt voor een ongekend laag ziekteverzuimpercentage.

Specialist in veelzijdigheid
Werken bij ons betekent deel uitmaken van een solide en toonaangevend bouwbedrijf. Je hebt het qua omvang over de top 20 van Nederland. Op financiële criteria behoort ons bouwbedrijf zelfs tot de top 5. Hou je van veelzijdigheid, dan ben je bij ons op de juiste plek. Zo zijn we actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, institutionele bouw en restauratie. Een breed scala aan werkzaamheden waar ontzettend veel moois wordt gemaakt. Elk specialisme vindt bij ons een plek. Maar ook een ander of nieuw specialisme kun je bij ons ontwikkelen, zodat je op een breed gebied ervaring kunt opdoen.

Een gezellig team
Ervaar hoe een team ook écht een team is met zorg voor de mens, ruimte voor ontplooiing en aandacht voor het individu. Waar tijd is voor activiteiten buiten het reguliere werk door een zeer actieve personeelsvereniging. Én waar Brabantse gezelligheid een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur is. Want werken moet tenslotte óók leuk zijn!