Bol Adviseurs

Bol Adviseurs

Veghel


Suzanne Peeters

werken@boladviseurs.nl

088-1211 301 of 06-41430099


Eisenhouwerweg 14a, Veghel

Over Bol Adviseurs

Meer dan 180 professionals van Bol Adviseurs brengen het ondernemerschap van klanten naar een hoger plan. De dienstverlening richt zich op vraagstukken in ondernemingen waar verbindingen tussen mensen, getallen en/of euro’s een rol spelen.

Over Bol Adviseurs
De dienstverlening van Bol draagt al ruim 65 jaar bij aan de optimalisatie van ondernemerschap. Hoe? De medewerkers richten zich op het waarmaken van dromen en ambities van klanten binnen de kerndimensies van het ondernemerschap:

Ondernemer (die staat centraal!);
* Bedrijf;
* Privé én Zakelijk;
* Personeel;
* Internationaal Zakendoen.
Het financieel DNA is de rode draad die de adviseurs met uiteenlopende vakdisciplines met elkaar verbindt. Nationale, lokale én internationale klanten kunnen erop rekenen dat de professionals van Bol kijken naar de cijfers, maar tegelijkertijd stellen ze de mens áchter die cijfers altijd centraal. Medewerkers gaan moeilijke onderwerpen nooit uit de weg. Anderzijds zorgen ze ook voor energie en inspiratie; die brengen ze zelf of laten ze ontstaan door ondernemers met elkaar te verbinden. Kortom: Bol staat dichtbij klanten, zodat ze elke ondernemer in topvorm kunnen brengen.

Werken bij Bol
Bij Bol Adviseurs word je opgenomen in een informele organisatie met heldere groeiambities. Jij kunt meegroeien en je verder ontwikkelen in je vakgebied. Dit doe je in een omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je collega’s zijn vakinhoudelijke toppers, die hun kennis graag delen: met klanten, maar zeker ook met collega’s.

Anticiperen op de klantbehoeften van de toekomst wordt gezien als een must. Om ook jou daarop voor te bereiden, krijg je alle ruimte voor opleiding en training. Zo kun je jouw persoonlijke ontwikkeling een boost geven en houd je aansluiting met alle ontwikkelingen. Ook het opdoen van internationale werkervaring behoort tot de mogelijkheden, dankzij veel internationale klanten en nauwe samenwerking met collega-kantoren over de hele wereld. Verder, ook niet geheel onbelangrijk, kun je rekenen op een marktconforme beloning.

Een paar steekwoorden waarmee je kunt toetsen of jij en Bol een match zijn:
* ambitieus;
* zelfstandig werken;
* tikje eigenwijs (disclaimer: je combineert dit wél met een plezierige persoonlijkheid);
* uitblinker in schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
* commerciële voelsprieten (ofwel: je vindt het tof om te ontdekken wat er bij een
ondernemer speelt en welke producten of diensten van Bol daarbij aansluiten).

Waar vind je Bol?
Bol Adviseurs heeft vestigingen in Boxmeer, Nijmegen, Veghel en Venray en een satellietkantoor in Amsterdam.