De leukste bijbanen en vakantiewerk in Veghel

bijbaan en vakantiewerk veghel

Op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiewerk in Veghel?

Wat zijn de populairste bijbanen en vakantiewerk in Veghel? Bekijk onderstaand de top 5. En vind snel zelf een leuke bijbaan of vakantiewerk.

Hoe komen wij aan deze top 5?

Wij weten welke nieuwe vacatures er dagelijks worden geplaatst op onze vacaturesite. En wij hebben inzage in de snelheid waarmee de vacatures zijn vervuld. Hierdoor kunnen wij een inschatting maken over welke branches en functies populair zijn onderen jongeren en studenten in Meierijstad. Met het oog op de aankomende examenperiodes is het handig om tijdig een leuk bijbaantje te scoren. Zodat jij zeker weet dat je lekker kan bijverdienen en in de zomer met vrienden en vriendinnen kan genieten op vakantie of op het terras (als de coronamaatregelen het toelaten).

Top 5 - Bijbanen en vakantiewerk in Veghel

1. Horecamedewerker

De terrassen gaan straks echt weer open! Daar zijn wij en veel horecazaken van overtuigd. Dat zien we in de toename aan vacatures in de horeca. Horecabedrijven zijn zich aan het voorbereiden op het zomerseizoen en op de heropening van de terrassen. En willen klaarstaan als er straks weer gasten mogen worden ontvangen. Dus hier kan je zeker aan de slag. De werktijden zijn flexibel, je werkt vaak in een gezellig team met andere jongeren en... er wordt in de horeca fooi gegeven!

2. Magazijnmedewerker

Wanneer je over de industrieterreinen van Veghel rijdt zie je veel grote magazijnen en loodsen. Dagelijks werken hier veel mensen om alle logistieke processen vlot te laten verlopen. Hier kan je aan de slag als orderpicker, webshopmedewerker, logistiek medewerker of magazijnmedewerker. Je bent lekker fysiek bezig en krijgt soms zelfs de kans om een vorkheftruckdiploma te behalen. Je werkt bijvoorbeeld op zaterdag maar je kan ook doordeweeks avonddiensten draaien.

3. Schoonmaakmedewerker

Een baan die altijd past bij jouw schooltijden. Want schoonmaken kan overdag, in de avond en in het weekend. Jouw werkplek kan varieren van: een kantoorpand, bij iemand thuis (thuiszorg), kantine of een sanitaire ruimte. Je hoeft vaak geen ervaring te hebben want je leert het door te doen! En er is geen enkele bijbaan die zoveel voldoening geeft als schoonmaken.

4. Koerier

Ben jij een student met een rijbewijs? Wat dacht je dan van een bijbaan als koerier? Lekker rondrijden en pakketten bezorgen met een muziekje aan. Genieten van het zonnetje in de auto. Dit baantje is ideaal voor degene met een vrije doordeweekse dag. Want meestal wordt er bezorgd tijdens kantoortijden.

5. Verkoopmedewerker

Vakantiewerk of een bijbaan als verkoopmedewerker is niet voor iedereen weggelegd. Je moet het leuk vinden om met mensen te praten en op ze af te stappen. Je komt te werken in een kledingwinkel, drogisterij, speciaalzaak of gaat aan de slag als tankstation-medewerker. Je gaat vaak aan de slag op koopavonden, zaterdagen en koopzondagen in Veghel.

 

Op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in Veghel?

Bekijk hier een overzicht van actuele vacatures in Veghel. Staat er geen leuke bijbaan voor je bij? Dan is waarschijnlijk net iemand je voor geweest. Maak een Job Alert aan dan ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures of volg ons op Facebook.

 

 


2021-02-23